[email protected]

HyperVen Bestellen

Met Hyperven, de therapie ontwikkeld door Drs. B. Snitslaar, kunt u genezen van chronische hyperventilatie. De Stichting HyperVen heeft de therapie vertaald naar een gebruiksvriendelijk online programma dat voor iedereen begrijpelijk is.

Hyperven

Bestellen

DE HYPERVEN APP

De HyperVen app vormt het hart van de HyperVen therapie. De app legt u uit hoe u de therapie moet doen en maakt grafieken van uw sessies en een voortgangsgrafiek, waarin u kunt zien hoe uw vooruitgang met de therapie zich ontwikkelt. U kunt toegang tot de app krijgen door op onderstaande button te klikken. U wordt dan door het registratieproces geleid waarna u toegang krijgt tot de app. U kunt dan meteen beginnen met uw eerste sessie. Wel adviseren wij om eerst goed de artikelen in de app door te nemen, zodat u een goed beeld heeft van hoe het programma precies werkt.

GEOPTIMALISEERD VOOR ALLE MEDIA
De app is geoptimaliseerd voor gebruik op alle media. U kunt de app dus zowel op uw desktopcomputer, als op uw tablet of smartphone gebruiken. Het programma past zich automatisch aan, aan het formaat van uw apparaat. U hoeft dus niets te installeren, omdat het programma gewoon in de webbrowser van uw computer, tablet of smartphone draait.

HET REGISTRATIEPROCES
Tijdens het registratieproces ontvangt u een e-mail om uw account te activeren. Het is dus belangrijk om uw e-mailadres goed in te vullen op het registratiescherm van de app. In de e-mail vindt u een link om uw account te activeren. Zodra u op de link heeft geklikt, kunt u meteen inloggen in de app. LET OP: door op de link te klikken gaat uw ook akkoord met de Algemene Voorwaarden van het HyperVen programma.

BELANGRIJK: De e-mail die u krijgt in het registratieproces kan in uw ongewenste mail of spamfolder terecht komen.
Als u gedurende langere tijd geen e-mail heeft ontvangen, neemt u dan even contact op via e-mail of het contactformulier met de Stichting HyperVen.

Heeft u nog vragen? Neem contact op!