[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Hartoverslagen

Gepost door Ben4 
Hartoverslagen
11 September 2017 23:19
HeyHey

geen echte paniek, maar toch een vorm van ongerustheid. De laatste tijd wat last van hardoverslagen.. 2a3 per dag. de afgelopen 2 week, heel lichtjes en met name in rust. Nog nooit last van gehad, ook niet eerder tijdens de chronische hyperventilatie. Kunnen zulke symptomen dus later alsnog ontstaan?

Hoe gaat het inmiddels met jullie? Sea, Lynn en alle anderen als jullie nog meelezen haha!
Re: Hartoverslagen
12 September 2017 00:59
Hoi ben,

In het begin van chronische hyperventilatie last van gehad weer weg geweest en weer teruggekomen met wisselende periodes heel eng en naar gevoel is het.. soms had ik het ook tijdens een gesprek was er zo aan gewend dat ik normaal kon verder gaan met het gesprek.
In maart ben ik gestopt met HyperVen na 6maand en toen ook nog wel paar dagen achter elkaar gehad.

Hoe het met mij gaat tjah zit in een dillema..
Ik ben nog zeker niet genezen ik heb elke dag nog paar klachten die wisselen. Buikkrampen raar gevoel in hoofd diaree en opeens zo n heftige angstgevoel die ook gauw weer weggaat En gauw moe ik drink nu wel 2koffie per dag en dat helpt wel tegen de vermoeidheid mischien dat ik er zelf nu beter mee omga dan in het begin of de klachten zijn minder.. ik weet het niet ik doe wel bijna weer alles dan in het begin alleen vind ik het wel zwaar om een volle werkdag te werken. Ik wil graag weer normaal zijn iig voor 80% zoals de oude zal ik dan weer de therapie oppakken of niet
Re: Hartoverslagen
14 September 2017 12:29
Hoi Ben en de rest winking smiley

Leuk om weer even ieders vooruitgang te horen! Ik ben inmiddels al weer 5x3 uurtjes aan het werk. Heb nog wel steeds last van verschillende klachten. Hartoverslagen heb ik niet, wel licht gevoel in hoofd, duizelingen en bijbehorende spanning. Ik vind het nog steeds erg moeilijk om dit te negeren of uit te lachen. Ben hier wel echt aan het werken met cognitieve gedragstherapie en heb ook groepstherapie. Ben ook benieuwd hoe het met de rest gaat en ook met jou, Ben! Ik doe overigens nog wel HyperVen, maar weet nog steeds niet zo goed, of het echt helpt.

Groetjes Lin
Re: Hartoverslagen
15 September 2017 15:37
Hoi.

Gaat hier wel aardig op moment!

Vandaag bij de dokter geweest en schijn chronische bronchitus te hebben. Hiervoor krijg ik komende week een antibiotica kuurtje. Hopen dat dat aanslaat. Bronchitis zal ook vast niet bevordelijk zijn haha
Re: Hartoverslagen
15 September 2017 15:42
Hoi Ben

Ik heb als klein meisje bronchitus gehad maar dat is nooit goed behandeld en dat blijkt altijd in deze tijd van het jaar. Ik heb het dan benauwder waardoor het voelt dat alles harder moet werken ook het hart...is natuurlijk ook zo want je lichaam heeft minder energie. Moet eerlijk zeggen dat ik het nog niet kan zien in mijn grafiek.
Hopelijk ben je er snel weer vanaf.

Groetjes

Meer weten over het HyperVen programma?