[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Bericht van Napoleon

Gepost door HyperVen 
Bericht van Napoleon
14 February 2018 12:18
Allen, ik post dit bericht omdat ik het bericht van napoleon naar forum 4 heb verplaatst.
Zo kunnen jullie er toch op reageren.

hoi allemaal,

Ik wil wat delen over, nu al ieniemini verbeteringen smiling smiley

Mijn verhaal in het heeeeel kort;
Ik ben een vrouw, 53 ( voelt nog jong, Haha) en helaas 30 jaar, ja 30 niet te omschrijven afschuwelijke jaren met, echt het hele scenario aan continue “hel, opgeef, frustratie, verdriet, naar, pijn, uitputting, gevecht, niet te begrijpen, niet onder woorden te brengen gevoel, etc. etc.” ben ik na, zoveel gedaan te hebben inclusief ademhalingstherapie en echt, geloof mij, 24/7 oefeningen, hypnotherapie, acupunctuur, affirmaties, seminars, cursussen, therapeuten, kruiden, pillen, goeroes, boeken lezen, visualisaties, artsen, internet, bloedafname en echt nog veel veel meer om mezelf maar eens beter te voelen..... Mensen, iedereen die dit gevoel ervaart snapt vast wat ik bedoel, helaas.....

Maaaarrrrrrrr........ tááádááá......
Ik ben vrijdag 2 februari gestart met ‘ jawel ‘ HYPERVEN. Eerlijk is eerlijk, ik hikte er al maanden tegenaan om weer de welbekende teleurstelling te voorkomen én toch gestart!

Ruim een week, 2x per dag oefenen, verder, ervaar ik NU AL “ jubel-momentjes” ja, ze zijn nog klein maar ze zijn dr... jubel jubel jubel!

Doordat ik af en toe, de vragen die ik voor mezelf heb, het forum lees, weet ik dat het normaal is om toch weer extreem duizelig te zijn of alle vervelende symptomen die gekoppeld hangen aan chronische hyperventilatie én dat ondanks dat vreselijke gevoel ik door ga zetten!!!!!
Luister als ik na 30 lange jaren nu een “ gewoon-voel-moment “ ( zo benoem ik dat vaak, ik wil me gewoon voelen) in, nota bene, een winkel (WHÁÁÁÁ) ervaar, was niet lang, maar toch, nou jongens WÁT staat mij dan nog meer te gebeuren?!

Dus...... JubelJubelJubel

Zet door allemaal, als ik al dit minuscule heerlijke gevoel mag ervaren, geldt absoluut voor jullie hetzelfde......


Rob Gravesteijn
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.

Meer weten over het HyperVen programma?