[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Wie is er bekend met afvallen tijdens therapie???

Gepost door Zim 
Zim
Wie is er bekend met afvallen tijdens therapie???
19 April 2018 14:04
Hallo allemaal,
Ik heb even een vraagje: ik ben inmiddels 1,5 week bezig met HyperVen en het loopt gesmeerd. Ik heb mijn hoogste trialtijd tov de laagste (wat niet de eerste was) al bijna verdubbeld. De klachten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Duizeligheid en vermoeidheid zijn veel minder, ik heb geen last meer van lucht in mijn darmen, hoofdpijn blijft weg, spierspanning wordt minder... Er blijven nog genoeg klachten over hoor, maar het voelt goed dat er iets gebeurt in mijn lijf... en zo snel al. Ik merk ook echt dat ik rustiger adem.
Maar nu mijn vraag: ik heb het idee dat ik iets afval. Mijn kleding lijkt wat ruimer te zitten. Dat zou natuurlijk verklaard kunnen worden dat mijn opgeblazen gevoel weg is. Helaas is mijn weegschaal stuk en heb ik net een nieuwe gekocht, maar 2 verschillende weegschalen vergelijken is meestal niet zo'n goed idee. Maar ik gok dat ik in 2 week 2 kilo kwijt ben, maar dat blijft een gok omdat mijn weegschaal al kuren had voordat ik m de deur uit deed.
Op verschillende websites heb ik gelezen dat chronische hyperventilatie kan leiden tot gewichtstoename. Is het dan een logische verklaring dat het genezen van chronische hyperventilatie er vervolgens toe leidt dat dat extra gewicht vanzelf weer verdwijnt? Ik moet zeggen dat ik ook minder eet momenteel, minder trek in zoetigheid (leuke bijkomstigheid want er mag best wat af winking smiley).
Heeft iemand hier ervaring in, of er gewoon iets zinnigs over te zeggen?

Xx Zim

Meer weten over het HyperVen programma?