[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Duizeligheid tips

Gepost door Grey 
Duizeligheid tips
14 August 2018 11:57
Hallo allemaal!
Daar ben ik weer! Ik ben nu 3.5 week aan t HyperVennen. Voel me best wel goed alleen ben sinds een week ontzettend soort van duizelig. Had dit een half jaar geleden ook toen alles begon. Als ik een oxazepam neem dan zakt het af.. waar kan dit aan liggen? Ik adem via de buik en ook rustig. Heb wel last van de spieren schouders. Maar dit had ik de afgelopen weken ook en was toen niet duizelig.
Heb trouwens mijn trials verlaagd naar 5 x maar ook dit helpt dus niet.

Groetjes
Re: Duizeligheid tips
14 August 2018 18:04
Hey, mss stress ontlading? Ik lees vaak dat het soms wat erger word en dat je dan best even afbouwt maar dat is alleen maar goed want dat betekend dat de therapie helpt? Denk ik toch.. heb ook vaak duizelig gevoel is echt niet leuk. Veel succes!
Re: Duizeligheid tips
14 August 2018 20:57
Kan dat ook een vorm van stressontlading zjjn? Ben het echt de hele dag door.. Word er echt niet goed van. Verder voel ik me wel erg goed!
Alleen dus duizelig en klem mn kaken de hele dag op elkaar.
Re: Duizeligheid tips
15 August 2018 12:09
Ja dat kan. Bij mij was het mijn hoofdklacht die ook het langste is blijven hangen.
Naarmate de HyperVen vordert kan het wel vaker weg gaan, maar het komt dan vaak ook nog even weer terug.
Het klemmen van je kaken duidt op stress. Probeer dus goed bewust te zijn van dat je lichaam ontspannen is, ook als je zit of bijvoorbeeld in de rij staat.

Vriendelijke groet,

Sanne
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.
Re: Duizeligheid tips
15 August 2018 14:58
Heel.erg bedankt voor al je reacties!
Het motiveert me enorm om door te gaan en zoals ik al zei ik voel me echt veel beter al. Heb meer energie en de paniek is weg.

Meer weten over het HyperVen programma?