[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Langer stoppen dan een week... ?

Gepost door Carpo 
Langer stoppen dan een week... ?
03 December 2018 11:42
Hoi hoi, sinds ik HyperVen doe zijn mijn klachten verergerd. Ik ben er nu maar even mee gestopt want ik voel me te slecht.
Ik heb het 2 maanden non-stop gedaan en ben nu iets langer dan een week gestopt en heb nog geen zin/energie om het weer op te pakken.

Zijn er meer mensen die een HyperVen-pauze hebben ingelast? En is het oke om wat langer te stoppen dan een week of heb ik dan alles voor niks gedaan?
Re: Langer stoppen dan een week... ?
03 December 2018 11:56
Hallo,

Bij mij gaat het hetzelfde. Ik was ook 2 maanden non stop 2x per dag bezig, de scores stegen constant. Echter na 2 maanden voelde ik mij zo duizelig en ziek dat ik een paar dagen ben gestopt, de scores zijn ook gedaald . Na een paar dagen trok de duizeligheid heel iets weg en ik ben weer begonnen. Nu na een paar dagen HyperVennen (1x per dag) voel ik me weer behoorlijk belabberd duizelig en extreem moe.

Ik hoor ook graag of langer stoppen zou moeten helpen. (wat ik wel zo link en rechts op het forum lees is dat veel mensen rond de 2 maanden erg veel klachten krijgen)

Gr.
Re: Langer stoppen dan een week... ?
03 December 2018 21:45
Je kan best iets langer stoppen, de genezing blijft doorgaan in je lichaam.
Wel is het belangrijk dat je iets van ontspanningsoefeningen blijft doen, als dat lukt.
Of iets van wandelen of fietsen is ook goed.
Let er wel op als je weer begint dat je dan start met 5 trials per sessie en als dat weer goed gaat, pas weer langzaam opbouwen naar sessies van 10 trials.

Vriendelijke groet,

Sanne
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.
Re: Langer stoppen dan een week... ?
24 January 2019 11:18
Carpo hoe gaat het inmiddels?

Meer weten over het HyperVen programma?