[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Verergering klachten

Gepost door Nestle1 
Verergering klachten
26 June 2022 12:12
Hallo lotgenoten,

Inmiddels ben ik ongeveer 1,5 maand onderweg om een goede parelvisser te wordenwinking smiley Ik moet zeggen dat ik het best lastig vindt. Ik ben gestart met een gemiddelde van ongeveer 25 seconden en nu zit ik rond de 65. Er zit dus gelukkig wel vooruitgang in. De laatste 2 weken heb ik elke x nadat ik een sessie heb gedaan een ontzettend onrustig gevoel, duizeligheid en mijn rugspieren zijn nog meer verkrampt dan anders. Vannacht kon ik door de onrust zelfs moeilijk in slaap komen, terwijl ik toen ik startte met de HyperVen juist beter ging slapen! Ik oefen 2x per dag en daardoor ga ik er steeds meer tegenop zien. Voor mijn gevoel forceer ik niet....Mijn schouders laat ik hangen. Ik kan met mijn mond open HyperVennen en ontspan mijn armen/handen en tussen elke sessie door neem ik wat water. Hopelijk is het een tijdelijke fase en trekt het gauw allemaal weer weg. Morgen ga ik sowieso even naar de fysiotherpeut. Die mag mijn rug ff losmaken, wellicht helpt dat ook alweer een beetje. Leuk projectje voor hem!
Wie herkent deze klachten ook? En zijn de klachten na stug door oefenen uiteindelijk verdwenen of minder geworden? Inmiddels ben ik er ook wel achter dat ik niet teveel op het forum moet lezen. Bij sommige mensen zijn de chronische hyperventilatie klachten na een half jaar nog niet over en dan raak ik helemaal van de leg, want dan ben ik bang dat het mij net zo vergaat. Stom natuurlijk, want niet iedereen zit hetzelfde in elkaar.

Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoeveel mensen er nu HyperVennen en hoe het jullie vergaat?

Hopelijk verzuren we met zijn allen snel en gaat het gauw de goede kant op met ons. Wat zou het heerlijk zijn als we rustig ademend door het leven kunnen gaan. Ik teken ervoor dus ik blijf gewoon 2x per dag oefenen.

Groeten van Nestlé2

ps. Als het mij in NL niet lukt om een goede parelvisser te worden via HyperVen dan ga ik wel een half jaar naar de Malediven om de echte parelvissers te assisteren. Zon, zee, strand en genezen van je chronische hyperventilatie. Wat wil een mens nog meer spinning smiley sticking its tongue out

Meer weten over het HyperVen programma?