[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Scores stijgen niet meer, wie herkent dit?

Gepost door Nestle1 
Scores stijgen niet meer, wie herkent dit?
29 July 2022 11:39
Goedemorgen HyperVen collega’s,

Inmiddels ben ik bijna 3 maanden onderweg en gaat het wel iets beter qua klachten. Helaas blijf ik nog steeds teveel ademen, ongeveer 18-20 x per minuut. Zucht! Mijn scores stijgen ook niet meer. Ook niet na een week rust. Er is dus ws nog veel onverwerkte stress in mijn lijf. Binnenkort ga ik starten met Yoga. Hopelijk kan ik de stressbarrière toch een keer doorbreken en gaan de scores weer stijgen. Ik wil zoooo graag wat minder vaak ademen.

Herkent iemand bovenstaand patroon? En heb je het kunnen doorbreken en gaat het nu weer beter?

Ik hoop dat ik een reactie krijg op dit bericht. Ik heb meerdere berichtjes geschreven, maar ze worden wel gelezen, maar er wordt niet op gereageerd. Wellicht hoort dat bij 2022? Jaren geleden werd er op fora/forums zoals deze altijd veel geschreven en geantwoord, maar ik geloof dat dat inmiddels ouderwets is geworden? Op zich wel jammer, want contact met lotgenoten kan erg positief werken. Vooral bij herkenbare klachten/zaken…….

Nou ik ben benieuwd of ik wat hoor winking smiley

Allemaal een fijne dag en veel succes met HyperVennen!

Groeten van Nestlé1
Fie
Re: Scores stijgen niet meer, wie herkent dit?
04 August 2022 08:20
Hallo,

Ik heb dit ook een hele tijd gehad, scores stegen niet en veel stress in mijn lijf. Door hier niet teveel de focus op te leggen en gewoon door te gaan met HyperVen merkte ik op een gegeven moment dat mijn scores stegen.

Eerst bepaalde momenten van de dag en nu elke sessie dat ik HyperVen doe. Vaak betrapte ik mij overdag nog op het sneller en heel hoog ademen, dit is nu een heel stuk minder. Ook lichamelijke klachten lijken af te nemen

Meer weten over het HyperVen programma?