[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

misschien kan iemand deze beantwoorden

Gepost door jjs 
jjs
misschien kan iemand deze beantwoorden
04 September 2014 20:49
Deze vraag hoort hier niet echt thuis maar ik krijg op dit moment nergens een sluitend antwoord, dus elke reactie is welkom.

ik wordt hier een beetje simpel van. Ik heb succesvol HyperVen afgerond en ben daar erg blij mee.

Toch had ik nog steeds goede en slecht dagen. Met klachten die cardiologisch zouden kunnen zijn + nijging tot flauwvallen en nog een paar klachten.
Na lang zoeken ben ik mijn suiker gaan meten. Nu blijk ik op mijn slechte dagen na het eten behoorlijk te dippen.
Voor diegene die er mee bekent zijn. ik kom b.v uit bed met 5.6 nuchter, half uur na ontbijt net onder de 3.0 dan ga ik 6 km speed marsen en als ik terug kom heb ik rond de 6.3. Als je op diabetes site's kijkt dan is 3 echte wel de grens dat je hypo klachten begint te krijgen. En die komen overeen met de klachten waar ik met intervallen last van heb.
Normaal schommel je overdag tussen 4 en 8 en piek je na een maaltijd soms zelfs boven de 10 en ruim onder de 4 wordt afgeraden om inspanningen te doen en suiker te consumeren. Bij mij werkt het dus behoorlijk anders.
Ik ben aan de hand van alternatieve site's met een zo suiker arm dieet als redelijk mogelijk is begonnen.
De theorie is dat je zo veel mogelijk moet proberen te voorkomen dat je lichaam insuline moet aanmaken om suiker af te breken.
d.w.z geen witte pasta's geen frisdrank geen wit brood vaak kleine hoeveelheden eten en b.v overdag snakken met ongebrande noten enz.

Het lijkt nu, na 2 weken, behoorlijk goed te werken alleen vindt ik dat de speedmarsen moeilijker gaan.
Ik vraag mij dus af of ik nu minder energie heb door weinig suikers? en hoe los je dat op?2 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 06/09/2014 08:00 door jjs.

Meer weten over het HyperVen programma?