[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Warm weer pfff

Gepost door Sarma 
Warm weer pfff
24 July 2018 10:58
Goedemorgen HyperVenners,

Lekker he die zomer?!confused smiley Ik moet zeggen dat ik er wel beter tegen kan dan vorig jaar maar die warmte zorgt er volgens mij ook voor dat je weer enorm gaat hyperen, onbewust welliswaar. Ik was namelijk even zo goed als van mijn klachten af maar merk nu met dat warme weer dat ik weer klachten hebben. Vooral het onwerkelijke gevoel in mijn hoofd en dan die rare duizeligheid die ik altijd ervaar. Kan dit puur door de warmte komen en dat ik me er zo druk over maak of zit ik gewoon weer even in een dipje. Ik probeer er niet te veel bij stil te staan maar echt loslaten lukt me ook niet smiling smiley Iemand een idee of ervaring?

Groetjes
Re: Warm weer pfff
25 July 2018 19:40
Ik heb er ook echt heel erg last van, ben ook net een week begonnen met HyperVen en volgens mij heeft dat in combinatie met de hitte er voor gezorgd dat ik vandaag voor het eerst in een half jaar een paniekaanvalletje had, hoop dat het snel over gaat en een beetje afkoelt..
Re: Warm weer pfff
26 July 2018 14:49
Het werkt zeker niet mee!
Ik merk ook dat mijn trial scores lager zijn met deze hitte, met name de tweede keer oefenen in de middag.
Jammer! Normaal doet een zonnetje en warmte iedereen juist goed
Re: Warm weer pfff
27 July 2018 00:48
Ik heb ook veel meer klachten. Beetje als vanouds. Kan daar ook best van balen, maar weet wel dat het door het weer komt.
Ik vroeg mij hetzelfde af als jij? Hebben meer mensen deze ervaring met warm weer? Ha ha

Meer weten over het HyperVen programma?