[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Alles wat u wilt weten over hyperventilatie

Lees - voordat u in de forums gaat lezen - eerst aandachtig de artikelen op www.hyperventilatie.info door. Veel van de in de forums gebruikte termen en methoden, zult u pas begrijpen als u een goed beeld hebt van wat hyperventilatie precies is, en waardoor het veroorzaakt en in stand gehouden wordt. Begrijpen wat er precies met u aan de hand is, is de eerste stap op weg naar genezing!

SPELREGELS
Voor het posten van berichten op het forum gelden 'spelregels' en een bepaalde etiquette. Klik hier om deze etiquette door te lezen. Gebruikers die zich niet houden aan de etiquette en spelregels van de stichting HyperVen zullen de toegang tot de forums per direct worden ontzegd.

ZOEKFUNCTIE
Er staat veel informatie in de forums. Gebruik eventueel de zoekfunctie (rechtsboven) om via een sleutelwoord (of woorden) berichten te kunnen vinden.

BELANGRIJK
Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.,

HyperVen beheert de forums en de inhoud van alle geplaatste berichten. HyperVen behoudt zich het recht voor om elk bericht dat wordt geplaatst te evalueren en waar nodig aan te passen, over te zetten in een ander forum of eventueel te verwijderen. Indien nodig zal HyperVen een discussie stoppen, als deze niet bijdraagt aan het algemene doel van HyperVen, namelijk om mensen te helpen met hun genezing van het syndroom van de Chronische Hyperventilatie.

Berichten met onbehoorlijke teksten of anderszins aanstootgevend taalgebruik zullen onverwijld worden verwijderd. Het plaatsen van externe links naar andere websites is NIET toegestaan. Berichten met externe links worden meteen verwijderd. Als een gebruiker deze link opnieuw plaatst, zal deze gebruiker de toegang tot het forum per direct worden ontnomen.

Officiële antwoorden van HyperVen zijn altijd gekenmerkt door de gebruiker “HyperVen”.

HyperVen wenst u van harte beterschap toe! 
Mededelingen Laatste
Mededeling Scores stijgen niet meer, wie herkent dit? 04/08/2022 08:20
Mededeling Ademhaling en smartwatch (Apple Watch) 05/07/2022 03:14
Mededeling Verergering klachten 26/06/2022 12:12
Mededeling Extreem lage score. Is dat normaal? 01/07/2022 11:38
Mededeling Stem/spreek klachten herkenbaar? 28/05/2022 22:44
• Forums Discussies Berichten Laatste

1. Het open forum

In dit forum kunt u ervaringen met hyperventilatie en de therapie met het programma HyperVen uitwisselen. Tevens kunt u vragen stellen aan HyperVen of andere forumgebruikers. Threads die langer dan een maand stil vallen, worden overgezet naar forum 2- het archiefforum.

Dit forum hoort bij de website www.hyperventilatie.info waar u alle informatie over het syndroom van de chronische hyperventilatie kunt vinden, en vooral ook hoe u er van af kunt komen met behulp van de HyperVen therapie.

Berichten posten op dit forum is uitsluitend voor gebruikers van het HyperVen therapie programma toegestaan.

RSS
386 1.504 04 August 2022 08:20

2. Archief forum

In dit forum vindt u schat aan ervaringen en vragen van mensen met CHV. Als u zelf vragen heeft, kunt u die stellen per email of in forum 1. Vaak worden wat oudere threads van forum1 overgezet naar dit forum.

RSS
3.118 18.638 25 August 2017 09:07

Meer weten over het HyperVen programma?