Chronische hyperventilatie genezen

Chronische hyperventilatie genezen

Het genezen van chronische hyperventilatie is in de praktijk geen eenvoudige opgave gebleken. Belangrijkste oorzaak hiervoor is de onbekend van artsen met het chronische hyperventilatie fenomeen. Om die reden wordt de aandoening maar zelden direct herkend. Patiënten worden vaak doorverwezen naar specialisten. En die kunnen vaak ook geen oplossing vinden.

Klassieke methoden en medicijngebruik

Er zijn een aantal klassieke methoden en medicijngebruik die zich richten op de symptomen en klachten. Echter pakken deze methoden de hyperventilatie niet bij de bron aan. Daardoor zijn ze vaak op de langere termijn niet afdoende. Het gevolg is vaak een afhankelijkheid van de medicijnen. Hierdoor kan de patiënt vaak niet de oplossing vinden voor de problemen die het hyperventilatiesyndroom veroorzaken.

Chronische hyperventilatie genezen via het ademcentrum 

Drs. B. Snitslaar ontdekte dat het mogelijk is om het ademcentrum minder gevoelig te maken voor kooldioxidestijgingen in het bloed. En dat is tot dusver de meest effectieve methode gebleken om chronische hyperventilatie te genezen. Door de HyperVen therapie – in combinatie met een gezonde levensstijl – kunnen patiënten in de loop van een aantal maanden zichzelf blijvend genezen van het hyperventilatiesyndroom. 

Volg de links hieronder om alles te weten te komen over hoe u zichzelf kunt genezen van het lastige hyperventilatiesyndroom. 

Links binnen dit hoofdstuk