HyperVen gebruikersforums

De HyperVen gebruikersforums

De HyperVen gebruikersforums bevatten duizenden berichten van mensen die de HyperVen therapie gedaan hebben. Veel van deze mensen zijn genezen van chronische hyperventilatie. Berichten posten op het gebruikersforum is alleen toegestaan voor gebruikers van het HyperVen programma. Ook mensen die in het verleden de HyperVen therapie hebben gedaan, kunnen schrijfrechten krijgen. Neem daarvoor contact op met HyperVen via het contactformulier.

Lees eerst de artikelen over chronische hyperventilatie

Lees – voordat u in de forums gaat lezen – eerst aandachtig de artikelen over chronische hyperventilatie op deze site door. Daardoor zal u veel van de in forums gebruikte termen en methoden beter begrijpen. U krijgt daardoor een goed beeld van wat hyperventilatie precies is. En ook waardoor het veroorzaakt en in stand gehouden wordt. Begrijpen wat er precies met u aan de hand is, is de eerste stap op weg naar genezing!

Etiquette van de HyperVen gebruikersforums

forum etiquette
forum etiquette

Voor het plaatsen van berichten op de HyperVen gebruikersforums geldt de volgende etiquette:

  • HyperVen beheert de forums en de inhoud van alle geplaatste berichten.
  • Elk bericht dat wordt geplaatst wordt geëvalueerd en waar nodig aangepast of verwijderd.
  • Wij verplaatsen stilgevallen threads naar het archiefforum.
  • Indien nodig zal HyperVen een discussie stoppen. Dit betreft discussies niet bijdragen aan het algemene doel van HyperVen. Dit doel is om mensen te helpen met hun genezing van het syndroom van de chronische hyperventilatie.
  • Wij verwijderen berichten met onbehoorlijke teksten of anderszins aanstootgevend taalgebruik. 
  • Het plaatsen van links naar andere websites is NIET toegestaan. HyperVen verwijdert berichten met externe links direct.
  • Medische adviezen geven is niet toegestaan. Gebruikers mogen ervaringen uitwisselen, maar elkaar niet helpen met medische adviezen. Bijvoorbeeld adviezen over medicijngebruik zijn niet toegestaan. Voor medische ondersteuning dient u altijd uw behandelend arts of therapeut te raadplegen. 
  • Antwoorden van HyperVen zijn altijd gekenmerkt door de gebruikers “Rob”, “Sanne” of “HyperVen”.

Gebruikers die zich niet houden aan de etiquette krijgen eerst een waarschuwing. Herhaling kan leiden tot ontzegging tot de HyperVen gebruikersforums.

Zoekfunctie

Er staat veel informatie in de HyperVen gebruikersforums. Gebruik de zoekfunctie om via een sleutelwoord (of woorden) berichten te kunnen vinden.

BELANGRIJK
Antwoorden die door HyperVen zijn verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.