[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Ongesteldheid onregelmatig

Gepost door Esdros 
Ongesteldheid onregelmatig
22 August 2018 09:25
Hoi,

Even een kort vraagje maar ik merk dat sinds ik met HyperVen ben begonnen mijn ongesteldheid onregelmatig is. Ben nu iets van 6 weken bezig en inmiddels voor de tweede keer ongesteld maar echt veel langer dan normaal, en de vorige keer was ik te laat.. zou het kunnen dat HyperVennen mn hormonen een beetje uit balans brengt ofzo? Mijn huisarts zegt dat het waarschijnlijk niks ergs is maar ik vraag me toch af waar het door komt..
Re: Ongesteldheid onregelmatig
22 August 2018 12:51
Hallo Esdros,

Door de oefeningen met HyperVen veranderd de zuurgraad in het bloed langzaam van alkalisch naar zuur. Alle lichaamsprocessen kunnen daarbij in meerdere of mindere mate beïnvloedt worden. het lichaam moet telkens even wennen aan die nieuwe zuurgraad. Zou dus heel goed kunnen zijn dat ook de ongesteldheid hierdoor tijdelijk veranderd. Ik zou me er niet ongerust over maken. Mocht het echt te bar worden, neem dan weer even contact op met de huisarts of stop even één of twee weken met de therapie.

Rob Gravesteijn
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.

Meer weten over het HyperVen programma?