[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

vraag!

Gepost door Skadi 
vraag!
04 December 2020 11:16
Hallo HyperVen (ners)

Ik vraag mij af wat handig is om te doen. Ik voelde mij weer bijna helemaal de oude, ben nu ruim drie maanden aan het oefenen en scores waren goed gestegen tot 120. Ik dacht dat ik kon stoppen maar in overleg toch nog doorgegaan. Mijn grafiek steeg ineens 10-15 seconden om vervolgens de laatste week weer 15- 20 seconden te zakken. Ik krijg ook weer heel veel klachten. Extreme duizelingen en heel erg vermoeid. ( hier was ik helemaal vanaf toen ik overwoog te stoppen) De oefeningen staan mij ook behoorlijk tegen in tussen.
Hoe moet ik dit nu zien? Als die piek er niet was geweest was het al weken stabiel geweest en ik lijk nu juist weet onder het gemiddelde te komen die een paar weken aanhield... ik denk aan stoppen.
Zou graag advies krijgen of mensen die zich hier misschien in herkennen?
Re: vraag!
14 December 2020 06:13
Hoi Skadi,

Ik herken wat je zegt, ik dacht er na 4 maanden oefenen ook te zijn maar dat bleek niet zo helaas. Ik doe de therapie nu zes maanden, omdat ik er zo graag vanaf wil blijf ik het volhouden, maar ik heb er soms geen vertrouwen meer in dat dat ook gaat gebeuren. Ik heb al 25 jaar klachten dus ik kan me voorstellen dat je daar niet 123 vanaf bent. Misschien dat iemand van HyperVen toe kan lichten dat je na lang oefenen nog steeds zulke dalen kunt hebben??

Groetjes Rolo

Meer weten over het HyperVen programma?