[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

veel last

Gepost door kelly klein 
kelly klein
veel last
09 February 2004 21:19
Ik ben kelly 25 jaar en heb al 10 jaar last van hyperventilatie graag zou ik met mensen hierover praten
HyperVen
Re: veel last
10 February 2004 13:55
Hallo Kelly,

Heb je de artikelen op de site al goed doorgelezen? Begrijpen wat hyperventilatie is en doet in je lichaam is de eerste stap op weg naar genezing. Heb je ook al overwogen om de therapie met het programma HyperVen te gaan proberen? De therapie is vrij zwaar maar je kan daarmee wel voorgoed van je hyperventilatie afkomen...

Je kunt overigens op de site ook links vinden naar MSN groepen die speciaal zijn opgericht voor mensen die last hebben van hyperventilatie. Je vindt de links op de site helemaal aan de linker kant van het scherm, in de sectie 'Diversen' bij 'Relevante links'. In de groepen kan je met veel mensen die ook last hebben van hyperventilatie ervaringen uitwisselen.

Als je specifieke vragen hebt, weet je me te vinden!
In ieder geval wens ik je een spoedig herstel toe!

Rob Gravesteijn
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.
John van Velzen
Re: veel last
10 February 2004 19:07
Hi Kelly,

Ik zou er graag met je over willen praten.

Ben benieuwd wat jij ervaart en wat je ermee doet.

Ik wil nu met de therapie beginnen, denk dat het me echt zal helpen.

Ik hoor het wel.

Groeten,

Mike
Wil
hyperventilatie na hartinfarct
02 May 2004 16:02
Na het lezen van heel berichten in dit forum heb ik besloten om een berichtje te plaatsen.
Ik ben nu 46 jaar. Toen ik 41 was heb ik een licht hartinfarct gehad en vanf die tijd heb ik regelmatig last van aanvallen, echter de laatste tijd lijkt het wel of het chronisch wordt.
Alleen wanneer ik smorgens een halve oxazepam inneem kan ik het aardig onderdrukken, maar alleen al het feit dat ik geen pil heb ingenomen kan een aanval opwekken. Ik merk dat het gaat beginnen door het feit dat ik wazig ga zien en duizelig wordt. Tevens zit ik ook in de overgang dus heel veel klachten lijken ook op de overgang. Van mezelf ben ik een heel nuchter persoon en ik zeg dan ook tegen mezelf het is vast hyperventilatie, maar ik merk ook dat dit niet meer helpt. Ik ben er gewoon heel erg bang voor.
marieke
Re: veel last
03 May 2004 07:41
Hoi Kelly,

Ik ben 26 en heb ook 10 jaar last van chr. hyperventilatie, ik ben nu een paar weken met deze therapie bezig, als je wat wil weten hoor ik het wel!

Beterschap en sterkte!

Groetjes Marieke
marieke
Re: veel last
03 May 2004 07:47
Hallo Wil,

Goed van je dat je hebt besloten een berichtje te plaatsen, ik ben pas 26 dus klachten samen met de overgang daar weet ik niets van ik hoop dat iemand anders je daarmee kan helpen.

Ik hoop dat je er uitkomt, ik weet van mijn moeder dat de overgang en ziektes moeilijk uit elkaar te halen zijn, omdat je snel alles de schuld geeft aan de overgang.

Ik zou ( als je dat nog niet bent geweest) even bij de huisarts laten testen of je hyperventilatie hebt, dan heb je in iedergeval zekerheid en kun je stappen ondernemen om beter te worden

Nou, heel veel sterkte met alles en kop op!!

Groetjes Marieke
HyperVen
Re: hyperventilatie na hartinfarct
03 May 2004 16:12
Hallo Wil,

Even een opmerking. De therapie met het programma HyperVen is niet zondermeer geschikt voor mensen met een hartkwaal. Er dient eerst overlegd te worden met de huisarts en cardioloog voordat je deze therapie eventueel kan gaan doen. Dit voor het geval je van plan bent om het programma te bestellen. Overleg dus eerst even met jouw behandelaars voordat je eventueel overgaat tot deze (nogal zware) therapie.

Rob Gravesteijn
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.


ps. Als je vragen hebt, weet je me te vinden....

Meer weten over het HyperVen programma?