[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Onwerkelijk gevoel

Gepost door Ikke 
Ikke
Onwerkelijk gevoel
16 January 2005 20:28
Hallo Allemaal,

Ik heb al sinds drie dagen een soort aanvallen waarbij ik mij heel onprettig voel. Het voelt alsof mijn armen en benen slapen maar ik voel geen tintelingen. Ook kan ik ze gewoon bewegen maar het voelt alsof ze niet bij mijn lichaam horen.

Daarbij heb ik een tintelend gevoel in mijn gezicht en ik voel me licht in mijn hoofd. Mijn handen worden klam en ik heb het gevoel dat ik teveel ademhaal.

Weet iemand want dit zou kunnen zijn?

Liefs Ikke
Kimmie
Re: Onwerkelijk gevoel
22 January 2005 16:22
Heej,

dat gevoel heb ik ook heel vaak. Ik nu 2 jaar last van Cronische hyperventilatie. Ik heb dan echt het gevoel alsof ik mijn armen en benen niet in bedwang kan houden. Ook kost het moeite om mijn armen op te tillen.
Mathijs
Re: Onwerkelijk gevoel
07 February 2005 16:51
Hallo,

Mij komt dit gevoel ook heel erg bekend voor, van het één op het andere moment kan het er zijn, en ziehet dan maar weer weg te krijgen. Merk wel heel goed daar door de therapie, deze momenten spaarzamer worden, en vertrouw erop dat deze ook voorgoed zullen verdwijnen. Ben nu bijna 1 maand aan het HyperVennen.

Deze klachten ervaar ik als zeer ernstig, en kan tijdens zo'n aanval bijna niet geloven dat ik echt niks ernstigs markeer.

Waar komt dit gevoel eigenlijk exact vandaan??

Meer weten over het HyperVen programma?