[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Herkennen jullie dit??

Gepost door Nilis 
Nilis
Herkennen jullie dit??
26 May 2005 12:21
goede zonnige middag!

Sinds ik last heb van hyperventilatie, zijn m'n katers veel erger.
Vooral als ik in het weekend 2 dagen achter elkaar heb gedronken(gezopen), heb ik de dagen erna er nog veel last van. Maandag is vaak een rotdag waarbij ik me vaak duizelig voel, koppijn heb enz. Dinsdag ben ik altijd gruwelijk moe, kan ik gewoon nie uit m'n bed komen, woensdag wordt het al beter, donderdag, nog beter, vrijdag ook wel goed, maar dan krijg ik weer weekend kriebels en begint het weer van voor af aan.
Herkent iemand dit?? Ga dit weekend eens alcohol vrij proberen, moet zaterdag enzondag werken dus. ben benieuwd
Bedankt voor reakties
Nilis

Janne
Re: Herkennen jullie dit??
26 May 2005 13:46


prijs,

ik werd op het laatst zo ziek van een enkel glaasje , net wat je zegt een daverende koppijn, duizelig , nou ja gewoon brak. ik ben maar gestopt met alcohol, en dat terwijl ik dus niet veel dronk, zonu en dan twee glaasjes

gisteren voor het eerst weer eens een wijntje genomen.
prettig, niets aan de hand.
Lang leve HyperVen[:]PROOST[/:]

Janne[:]grinning smiley[/:]

kim
Re: Herkennen jullie dit??
26 May 2005 22:28
Ik heb het ook! Heel stom!

Eum, vorig jaar rond deze tijd kon ik ineens niet meer tegen drank, altijd maar hoofdpijn, enorme katers, zelfs als ik weinig dronk, en draaien!! vroeger nooit last van gehad. Vond het vreselijk saai, ben dan ook maar gestopt met drinken. (niet dat ik een alcoholiste ben ofzo, maar het hoort er af en toe toch bij) Want als ik dan toch eens een keertje doorging (eum, ook al niet te groots opvatten, ben geen grote drinker), dan was ik dagen achter elkaar perte totale! (schrijf je dat zo?) en dat is het dus niet waard.

Een paar weken geleden ben ik op reis geweest, all in, joehoe, toch wel elke dag wat gedronken en had veel minder last. dus geniet ik er terug meer van. Wat wel is: eten en alcohol drinken tegelijk gaat nog altijd niet. 't is of't één of 't ander!

Ben wel eens content te horen dat een ander er ook last van heeft. Vroeger met mijn groot blad zei ik af en toe wel eens dat ik stevig door ging gaan, maar dat lukte gewoon niet meer en dan zijn ze me maar platte mus gaan noemen, ha!

Veel succes ermee in ieder geval!

kim

Meer weten over het HyperVen programma?