[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

slapeloze nachten

Gepost door Isabella 
Isabella
slapeloze nachten
29 May 2005 07:04
Sinds een maand heb ik 24/7 hyperventilatie , heb ook zowat alle klachten die op de site staan , mijn spieren doen allemaal pijn hele dag en kan soms niet lopen daardoor na 5 meter moet ik zitten rusten ... heb ook slaapproblemen daardoor en slaap pas sóchtends of s´middags maar deze week heb ik al 3 nachten gewoon overgeslagen die ik dus ook niet inhaal s´middags , ben wel kapot maar heb dan niet echt slaap . word er zo moe van en weet niet wat ik moet doen . is er iemand die ook hele nachten overslaat ?
karin V
Re: slapeloze nachten
31 May 2005 18:39
beste isabella, je hebt de site goed gelezen, [:](Y)[/:]maar heb je oplossing over het hoofd gezien? Neemt je leven in eigen hand en ga HyperVennen . Draai die knop in je hoofd om en houd jezelf voor dat het vanaf vandaag gewoon beter zal gaan. Het zal je vast lukken zoals zovelen voor jou[:]smiling smiley)[/:]

Mia
Re: slapeloze nachten
31 May 2005 21:03
Hoi isabella

Die slaapproblemen zijn heel herkenbaar. Bij mij begon alles hiermee. Heb ook jaren slaapmiddelen geslikt, maar dat is niet iets om je aan te raden. Je slaapt er dan wel op, maar wordt net zo slecht wakker als dat je niks hebt geslikt. Met knallende koppijn en doodmoe. Mijn tip is dezelfde als die Karin je geeft; ga HyperVennen. Ik ben hier zelf nu bijna 4 maand mee bezig en langzamerhand verdwijnen de slaapproblemen. Sliep ik eerder nachten achter elkaar niet en dan een enkele wel, nu is dat omgedraaid. Hopelijk kom ik ooit van de hele toestand af en dat wens ik jou ook toe. Sterkte en succes.

Meer weten over het HyperVen programma?