[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Hoe gaat het met de gebruikers van HyperVen?

Gepost door Dencha 
Hallo Rob,

Ik wil vragen of jij nou niet benieuwd bent naar hoe het gaat met de gebruikers van HyperVen. Ik weet wel dat mensen hun ervaringen op dit forum vertellen, maar ben je nou niet benieuwd naar de exacte scores, en hoe het verloopt??

Groetjes dencha
Hallo Dencha,

Uiteraard ben ik heel erg nieuwsgierig naar de ervaringen van mensen. Maar ik krijg ook heel veel e-mail en dat zie je natuurlijk niet op het forum. Daarnaast maken veel mensen gebruik van de mogelijkheid om het evaluatieformulier op de site in te vullen. Je vindt dat formulier in de "ervaringen" sectie van de site. Dus ik krijg veel meer feedback dan je denkt. Veel mensen willen niet publiekelijk hun ervaringen delen en daar moeten we ook begrip voor hebben.

Die gegevens worden vastgelegd om daarmee statistische gegevens over de therapie te kunnen leveren. En dat is weer van belang als we deze therapie vergoed willen krijgen van de verzekeraars. Dus hoe meer mensen hun ervaringen via zo'n evaluatieformulier invullen, hoe betrouwbaarder onze gegevens worden en hoe eerder de verzekeraars over stag zullen gaan om de therapie te gaan vergoeden.

Dus er gebeurt veel op de achtergrond, maar dat zie je niet op de forums. Ik hoop dat veel mensen die de therapie doen dit lezen en bereid zullen zijn hun ervaringen via het formulier aan ons door te geven. Doe dat dan wel als je de therapie hebt afgerond...

Rob
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.

Meer weten over het HyperVen programma?