[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Graag positieve ervaringen!!!

Gepost door Frank 
Frank
Graag positieve ervaringen!!!
15 April 2004 13:27
Hallo allemaal,

Ik ben nu ruim 3 weken bezig met HyperVen en ik heb nu 35 sessies achter de rug. Mijn gemiddelde is aardig opgelopen (van 93 in het begin tot 130 op dit moment), maar ik merk nog geen vooruitgang. Gezien de artikelen is dat ook logisch, maar ik heb wel een steuntje in de rug nodig. Ik vind de therapie namelijk toch wel een behoorlijk zware belasting.

Wie heeft er al lang ervaring met HyperVen of heeft de therapie inmiddels afgerond én wat zijn daar de positieve effekten van (geweest)? Ik lees namelijk over geweldige resultaten, maar ik kom nog maar weinig echt positieve verhalen tegen.

Groetjes en alvast bedankt,

Frank![:]moody smiley[/:]
Marco
Re: Graag positieve ervaringen!!!
15 April 2004 14:54
Hallo Frank,

Er staan zat positieve verhalen met geweldige resultaten op dit forum toch??

Je weet dat de therapie erg zwaar is, dat heb je zelf nu wel gemerkt. Uit ervaring weet ik dat je na een tijdje ongeduldig wordt omtrent de vooruitgang, maar blijf in je achterhoofd houden dat je aan je genezing aan het werken bent.

De therapie bestaat net een jaar en het gehele genezingsproces duurt zeker langer dan de 4 maanden therapie, het resultaat mag er bij mij dan zeker zijn, lees mijn postings maar. Ik zal ook blij zijn wanneer alles weer normaal is, maar met 80% genezing ben ik nu al zielsgelukkig!

Wees niet ongeduldig en kijk vooruit naar het idee dat er heel langzaam diverse vervelende klachten zullen verdwijnen.

Succes verder

Marco
Frank
Re: Graag positieve ervaringen!!!
15 April 2004 15:06
Hoi Marco,

Bedankt voor je reaktie. Dit geeft me weer wat moed. Uiteraard zijn positieve reakties van andere (ex)gebruikers van harte welkom.

Groetjes,

Frank!
Annelies
Re: Graag positieve ervaringen!!!
15 April 2004 21:43
Hallo Frank,
Tip: Je niet teveel focussen op de resultaten.
Geniet van het feit dat je een methode hebt gevonden om van hyperventilatie af te komen.
Dus lol hebben in het proces, de oefeningen, genieten van het leuke grafiekje.
En uiteindelijk heeft het resultaat.
Mijn grafiekje gaat heel erg geleidelijk omhoog (7 weken bezig). Maar ik voel me al beter. Meer controle over de ademhaling en het besef dat hyperventilatie een keer afgelopen is maakt me ook veel sterker.
Ik denk weleens "stel dat er een methode is om je in 1 dag van hyperventilatie af te helpen".
Dat zou ik helemaal niet leuk vinden. Dat gaat veel en veel te snel. Mijn hele leven veranderd namelijk en daar kan ik niet in één dag aan wennen. Ik heb er 10 jaar over gedaan om me volledig te ontwikkelen als HyperVentilant, beetje snel om dat in een dag ongedaan te maken.
Dus ik ben teruggegaan naar één keer per dag (door de week, weekend wel 2x of 3x p dag). Het klinkt misschien heel erg stom maar de verbeteringen gingen met iets te snél.
Succes met de therapie!
Groeten van Annelies
PS Marco, je bent er nog steeds dus? Je zou toch een tijdje een time-out nemen van dit forum? (Begrijp me niet verkeerd hoor, je postings zijn heel motiverend! Maar denk aan jezelf.)
Frank
Re: Graag positieve ervaringen!!!
16 April 2004 09:48
Hoi Annelies,

Dank voor je reaktie. Je hebt overigens helemaal gelijk hoor, maar ik heb soms een steuntje in de rug nodig op momenten dat de therapie me zwaar valt. Ik ga zeker door hoor!!!!!

Groetjes en ik laat nog wat van me horen,

Frank![:]smiling smiley[/:]

Meer weten over het HyperVen programma?