[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

eenzaam

Gepost door paulien klaassen 
paulien klaassen
eenzaam
02 June 2005 12:38
Hallo ik heb deze side pas sinds vandaag ondekt wat een herkenning hoeraaaaaaaaaaaa. Ik ben ook al heel lang aan het hyperventilatie. Er is zelfs iemand waar ik veel van hield om die reden bij me weggegaan. Daarom durf ik ook geen relatie meer aan te gaan dat is heel erg want ik ben eigenlijk iemand die heel graag geeft. Heeft iemand dat ook wel eens meegemaakt? veel groeten van Paulien
katelijne
Re: eenzaam
02 June 2005 14:32
Ik heb niet hetzelfde meegemaakt, maar ik merk wel dat de mensen die weten dat ik hyperventilatie heb, afstand nemen. Omgekeerd neem ik onbewust ook meer afstand van mensen, ik merkte het eerst niet, maar achteraf besefte ik wat een kloof er tussen mij en sommige mensen is ontstaan. Ik voel mij onzeker en slecht en ik zal dat wel uitstralen zeker??
paulien klaassen
Re: eenzaam
03 June 2005 13:13
ja dat is ook zo dat doe je ook je wordt er ook onzeker van en aan een nieuwe relatie denken is er al helemaal niet bij. Ik ben veel te bang dat hij ook weer op de vlucht slaat. Maar ik mmoet wel vertrouwen houden en jij ook we hebben hier toch ook niet om gevraagd? Kom op we gaan er voor en blijven er voor gaan ieder mens is uniek en dat ben jij ook en ik ook.
katelijne
Re: eenzaam
03 June 2005 14:33
Ja, en ergens weet ik dat wel, maar als je dan zo een hele slechte dag hebt, dan valt alles tegen en voel ik mij dom, ongelukkig, een mislukkeling. De dag erna kan het net het omgekeerde zijn, dan weet ik wel dat ik iets waard ben. Maar we moeten leren om niks van de anderen iets aan te trekken, ik ben daar constant mee bezig. En als je je dan onzeker voelt, lijkt het veiliger om in uw schulpje te kruipen. Verkeerd dus, ik probeer er nu stilaan uit te kruipen en probeer mij tussen de gesprekken te mengen. Niet altijd gemakkelijk want ik heb de laatste maanden weinig zin om te praten, terwijl ik vroeger een waterval was. Maar het zal wel beteren zeker? Ik heb nu wel al een relatie, maar voor jou, als je een nieuwe relatie zou hebben, kan dat misschien net in je voordeel spelen. Dan ben je verliefd en heb je minder tijd om aan je hyperventilatie te schenken. Niet bij de pakken blijven zitten, hoor!!
paulien klaassen
Re: eenzaam
03 June 2005 19:17
ja dat heb ik me ook al bedacht ha ha maar waar vind je nog leuke serieuse mannen ha ha ach ja mischien loopt hij wel bij de edah of aldi en je hebt gelijk het zou mischien wel werken omdat je dan ook weer een steuntje in de rug krijgt. Maar niet onzeker zijn maar ik snap je wel hoor ik ben dat ook en soms denk ik ook wel eens flikker nou allemaal maar op zien jullie dan niet dat ik ziek ben hallo. Want dat is het probleem mensen herkennen het vaak niet als een ziekte heb jij dan ook dat je het gevoel hebt dat je hart heel vaak over slaat dat vind ik het ergste herken je dat .

Meer weten over het HyperVen programma?