[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

vraagje voor rob

Gepost door Linda 
Linda
vraagje voor rob
01 June 2005 13:54
Hoi,

Ik heb het al vaker hierover gehad, dat ik dus een zwaar motivatieprobleem heb. Ik heb totaal geen discipline met deze therapie. Ik ben nu 2,5 maand bezig en ik heb al ik weet niet hoeveel dagen overgeslagen. Toch word mijn score hoger en hoger..en de klachten zijn al stukken minder. Kom ik er dan op deze manier ook van af? Of is het echt noodzakelijk dat ik nu paar maanden wel 2maal daags de therapie ga doen? Wil echt van mijn droomgevoel af, wil weer t gevoel hebben dat ik leef..

Bedankt alvast,

groetjes linda
karin V
Re: vraagje voor rob
01 June 2005 22:18
bij mij is het net zo, maar zolang er vooruitgang in zit en we ons beter gaan voelen [:]winking smiley[/:], zou ik zeggen ga gewoon stug door in dit tempo. Hoewel als ik je hoor over droomgevoel, dan vraag ik me af hoever je bent. Zolang je nog onwerkelijkheidsgevoelens hebt dan is het oefenen nog wel even nodig. Zolang je maar eerlijk tegen jezelf bent, jij wilt tenslotte beter worden niet waar?[:](Y)[/:] Dus succes en hou vol.
jolanda jehee
Re: vraagje voor rob
02 June 2005 11:10
Ik ben nu 2 maanden bezig en heb ook wel behoorlijk wat dagen overgeslagen en de meeste dagen maar 1 keer geoefend
Toch merk ik wel dat ik vooruitga alleen denk ik dat het langer gaat duren dan wanneer je elke 2x daags de oefeningen doet.
Janne
Re: vraagje voor rob
02 June 2005 12:53
hoi Linda,

ik ben Rob niet, (die is volgens mij effe druk met andere zaken) maar als ik je verhaal zo lees gaat je score nog steeds omhoog?
Ik denk dat zolang je score omhoog gaat de therapie ook werkt.
Als je nou de dagen optelt die je hebt geHyperVent, hoeveel weken ben je dan bezig ?

Ik heb ook een hele tijd maar een keer per dag geoefend en soms overgeslagen.

Op een gegeven moment wilde mijn score niet meer hoger worden. Toen ben ik twee keer per dag gaan HyperVennen. Rob zegt dat er dan een soort drempel is (de laatste hoop ik ) waar je alleen doorheenkomt als je twee keer per dag oefent.

Ik heb nu dus ook een motivatieprobleem.

Het probleem is dat de therapie best saai is en dat je het zo in moet passen in de andere dingen.

Je merkt ook niet gelijk dat je je beter voelt.

de beloning komt pas aan het einde van de rit zeg maar.

Net als met stoppen met roken. Dat is ook hartstikke moeilijk en pas veel later merk je echt waar je het voor gedaan hebt.
Misschien dat je als je tegen die drempel aanloopt en echt twee keer per dag moet, dat je dan met jezelf een soort beloningssysteem af kunt spreken.

Succes Janne[:](Y)[/:]

Linda
Re: vraagje voor rob
02 June 2005 18:21
hallo,
bedankt voor jullie reacties..
heb nu 80 sessies gedaan, en dan nog zo'n 10 zonder de computer denk ik..
Ben 4 Maart begonnen, 3 maanden geleden dus.. Mijn droomklachten gaan inderdaad nog niet weg, heel irritant want dat is mijn ergste klacht.. Vandaag 1 therapie gedaan, hopen dat ik de motivatie heb om er straks nog een te doen haha..
doe nu steeds op mijn werk een therapie, dit vind ik wel fijn! vandaag een gemiddelde van 103 seconde, en begon met 37.. best een vooruitgang toch winking smiley
Had dinsdag zelfs een gemiddelde van 112 seconde!

Kus linda

Meer weten over het HyperVen programma?