[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

terugloop in trial tijd

Gepost door Jacqueline2 
terugloop in trial tijd
08 October 2006 20:36
Na twee weken oefenen gaat het nu eigenlijk slechter als in het begin. De eerste week liepen mijn trial tijden mooi op, en voelde ik me ook wat beter, welliswaar met pieken en dalen maar er zet een stijgende lijn in. Nu lukt het me echter al dagen niet meer om goede scores te halen, ik heb wel last van een lichte verkoudheid, kan het daardoor komen?
Re: terugloop in trial tijd
09 October 2006 21:42
Hallo Jacqueline,

Het is nooit de bedoeling om een bepaalde score te halen. We hebben allemaal die neiging maar eigenlijk gaat het daar in eerste instantie niet om. We zien vaak dat in het begin de scores snel stijgen en daarna een periode rond hetzelfde niveau blijven hangen. Gewoon door blijven oefenen want je lichaam neemt vanzelf weer een nieuwe instelling aan! Het proces verloopt nu eenmaal met ups en downs. Het is ook niet voor niets dat we er gemiddeld vier maanden voor nodig hebben om de instelling van onze ademhaling echt te veranderen.

Succes met oefenen.

Hester
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.

Meer weten over het HyperVen programma?