[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

na 2 jaar weer terug

Gepost door Linda2 
na 2 jaar weer terug
29 November 2006 22:39
hallo allemaal,
ik ben linda en ik ben 21 jaar oud.
Zo'n 2 jaar geleden begon ik met de HyperVentherapie maar had toen totaal geen doorzettingsvermogen en volgde de therapie niet trouw elke dag.. Dat terwijl ik na bepaalde sessies echt alles veel beter zag.. beetje dom dus van mij winking smiley
maar goed ik zal eerst kort mijn klachten vertellen. Ik heb al meer dan 5 jaar het gevoel dat ik niet meer 'leef'.. derealisatie dus.. alles lijkt onwerkelijk en ik voel niks meer.. ik dwaal maar een beetje rond maar mn lichaam blijft er als enigste bij..dit heb ik 24 uur per dag.. zo erg dat ik soms dromen en werkelijkheid niet uit elkaar kan houden. Het lijkt zoveel op elkaar.. alles zo vertraagd het lijkt wel alsof de mensen ook traag praten tegen me..pas na een aantal seconden dringt t tot mij door dat ze praten, heel moeilijk uit te leggen.
ik heb toen ik jonger was vrij heftige dingen mee gemaakt en weet dus ook dat daardoor ik mijn hyperventilatie heb gekregen. Dit alles is inmiddels verwerkt maar door zo lang die spanning te hebben opgebouw is mijn bloed alkalisch geworden. Zoals ze hier dat zo mooi uitleggen. IK weet nu ook dat mijn klachten alleen weg zullen gaan als ik strikt deze therapie volg. Ik wil graag weer normaal gaan leven dus ik hou het al 3 dagen vol en dat is voor mij al een hele prestatie..
zo hier dan mijn verhaal ik wens jullie allemaal veel sterkte toe en komop he we komen er allemaal vanaf!!
liefs linda
Re: na 2 jaar weer terug
30 November 2006 09:49
Hup Linda,

Deze keer gaat het lukken. Het oefenen wordt straks zo gewoon dat je niet beter meer weet en als je klaar bent en je hebt het overwonnen en je hoeft niet meer te HyperVennen, dan ga je het gewoon missen. [:]winking smiley[/:]

Succes joh.
Ellen
Re: na 2 jaar weer terug
02 December 2006 12:21
Hoi Linda,

Ook ik wens je veel sterkte met het volhouden. Hoeveel sessies doe je op een dag? Ik doe er zelf maar één, omdat ik het gevoel heb dat als ik er twee zou doen, dat te veel van me zou vergen en ik het misschien daardoor niet vol zou kunnen houden. Het besluit om het (voorlopig in ieder geval) te houden bij één sessie, geeft me wat meer rust en daardoor meer moed om het vol te houden. Misschien kan het jou ook helpen?

Groetjes,
Marja
Re: na 2 jaar weer terug
03 December 2006 10:27
hallo,
ik wissel het af met soms 1 keer per dag en soms 2 keer. Ligt eraan wat voor dienst ik heb met werken. Maar tot nu toe hou ik het goed vol dus vind t niet slecht van mij haha!!
groetjes linda

Meer weten over het HyperVen programma?