[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Nieuwe versie Hyperven echt iets voor mij!

Gepost door Rainbow 
Hoi,

Ik wil jullie even laten weten dat ik de nieuwe versie van HyperVen heb besteld. Eerst dacht ik: 'Ach, ik doe het wel met mijn gewone versie!', maar ik denk dat het voor mij toch beter is om de nieuwe versie te hebben. Ik vind het heerlijk dat je daar de scores en de grafiek weg kunt klikken, want die frustreren mij altijd enorm. Net ook weer, ik haalde opeens maar 65 gemiddeld en dan maak ik me toch weer druk. 'Hoe komt dat nou weer?', 'Volgens mij ben ik de enige die geen stijging in haar scores ziet', dat denk ik dan. Ik blijf wel oefenen, maar die op en neer gaande lijn die echt niet duidelijk gaat stijgen vind ik vreselijk. Je kunt wel denken dat het er niet toe doet, maar ik maak me er toch echt druk over. Dan ga ik weer twijfelen of het wel wat voor me is. Zeker omdat ik vandaag op het werk weer hyperventilatie-verschijnselen had. Ik weet wel hoe het komt. Gisteren ging het top, maar 's avonds moest ik snel snel weer terug naar het werk. Ik moest heel snel komen en rende mezelf dus voorbij zowat. Toen we voor overleg bij elkaar zaten in een kamer, voelde ik mijn borst op en neer gaan en voelde ik dat ik snel zat te ademen. Eenmaal thuis ging het wel weer, maar het betekende dat ik vandaag weer last had. Vandaar waarschijnlijk die slechte scores? Nou ja, ik hoop dat het gepieker voorgoed voorbij is met die nieuwe versie...want ik wil gewoon oefenen zonder me druk te maken over die stomme scores! Dat is alleen maar balast! Ik hoop dat het mogelijk is om nog maar eens per week/per maand te spieken! [:]smiling smiley)[/:] Ik laat jullie weten hoe het bij mij werkt!

Rainbow
[:]smiling smiley[/:]veel succes! ikdoe het nog ff met de oude versie.

ik doe altijd mijn ogen dicht en dan klik ik op stop de timer, dan zie ik niet hoeveel ik al heb.[:]smiling smiley[/:]
Hihi...ik doe ook altijd mijn ogen dicht met mijn adem inhouden, maar dan zie ik het resultaat daarna alsnog als ik op stop heb geklikt...! En daarna die rotgrafiek! [:]grinning smiley[/:]

Groetjes Rainbow
Ik vind het ook niet fijn om de scores te zien tijdens de trials en heb daarom twee stukken papier bovenaan mijn monitor vastgeplakt, die ik naar beneden kan klappen, links over de grafiek en blokjesbalk heen en rechts over de trialtijden. Er blijft dus alleen een stukje daartussenin open [:]tongue sticking out smiley[/:] en daar kijk ik alleen maar naar de stopwatch, niet hoger [:]smiling smiley)[/:]! Ik kijk pas naar de tijden en de grafiek als de sessie klaar is. Dan maakt het me niet meer uit (ook niet als het lager is dan de dag daarvoor) want dan kan ik er toch niks meer aan veranderen [:]tongue sticking out smiley[/:].

Ik heb er ook even over gedacht om de nieuwe versie te kopen, maar ik vind het zonde dat ik dan alle tot nu toe opgebouwde gegevens kwijt ben. Ik blijf het dus gewoon maar doen met mijn 'papierflapjes' [:]grinning smiley[/:].

Groetjes, Marja

Meer weten over het HyperVen programma?