[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

linkerbeen slepen!!!

Gepost door Pia3 
linkerbeen slepen!!!
31 August 2008 10:02
Hoi,

Laste een maand heb ik een nieuweklacht.Als ik loop,dan na paar minuten (af en toe) gaat mijn linker been slepen langs de grond.Weet ik niet hoe moet ik dat uitleggen.Dan ga ik opletten op mijn been.Ik ben zo bang dat ik wordt langzamer verlamd of ik heb MS ofzo(terwijl ik heb al een MRI gehad).

Herkent iemand deze klacht??

Grtjes,
Pia
Re: linkerbeen slepen!!!
02 September 2008 09:07
Hallo Pia,

Ik herken deze klacht zeker. In het verleden heb ik wel eens een bericht erover gepost op het forum. De eerste keer heb ik dat gehad een paar jaar geleden. Ik wandelde rustig over straat en plots leek het alsof ik mijn been niet goed meer kon optillen. Mijn voet voelde gevoelloos en zwaar en mijn been sleepte zo'n beetje mee. Ik was in paniek want ik dacht dat ik een beroerte had. Ik ben onmiddellijk bij de dokter langsgegaan, maar die kon niets vaststellen behalve dan een aanval van hyperventilatie. Nadien begon ik ook te denken dat ik ms had. Mijn grootvader had namelijk ms en ik begon op het internet symptomen van beginnende ms op te zoeken wat mij nog angstiger maakte. Uiteindelijk heb ik dat symptoom de voorbije jaren met periodes gehad. Soms heb ik er maanden geen last van en dan heb ik er een aantal dagen na elkaar last van. Af en toe steekt het terug de kop op en dan loop ik rond met een gevoelloze voet (heb er meestal last van als ik laarzen draag) en een slepend been. Heel vervelend gevoel, maar ik heb het al leren relativeren. Het gaat gelukkig telkens terug voorbij!

Groeten,
Griet
Re: linkerbeen slepen!!!
02 September 2008 09:47
Hoi Griet,
Bedankt voor je bericht.Ik word ook heel angstiger als ik dat heb.HyperVen jij ook?Helpt dat met je been?

Pia
Re: linkerbeen slepen!!!
02 September 2008 16:30
Hey Pia,

Ik HyperVen niet. Ik heb niet echt pasklare oplossingen voor mijn probleem met mijn been. Ik wacht gewoon tot het overgaat. Bij mij helpt het wel om op kousen of blote voeten rond te lopen thuis en om oefeningen te doen om de doorbloeding van mijn been te stimuleren. Een hele dag aan een bureau zitten met over elkaar gekruiste benen is ook heel slecht ervoor. Dat probeer ik te vermijden.

Groeten,
Griet
Re: linkerbeen slepen!!!
14 September 2008 19:48
Hoi Griet,

Bedank maar wat soort van oefening doe jij voor de doorbloeding van je been?Helpt dat?Misschien kan ik ook dat proberen!!

Alvast bedankt!!

Pia

Meer weten over het HyperVen programma?