[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

slapen

Gepost door Teunise 
slapen
01 September 2008 08:33
Hallo,

Het ging best goed met mij ik dacht ik ben een heel eind op de goede weg.Voelde mij overdag goed en 's nachts kon ik weer goed slapen.
En nu opeens vannacht heb ik bijna niet geslapen. Mijn hoofd wilde gewoon niet rustig worden, verder was mijn lichaam wel rustig alleen in mijn hoofd niet.
Nu ben ik weer zo bang en onzeker. Dit had ik 4 maanden geleden ook en toen kreeg ik er paniekaanvalllen enzo bij. Ben zo bang dat dat weer terug komt Zie nu al weer tegen de nacht op. Vandaag ben ik nog vrij maar morgen moet ik weer werken dan kan ik niet moe zijn.
Ik was zaterdag wel begonnen met een dieet en heb me daar zaterdag en zondag erg slecht bij gevoeld. Misschien dat het daar van komt dat ik niet kon slapen. Stop nu maar even weer met het dieet, mijn lichaam is er dienk ik nog niet aan toe.
Wie herkent dit of er ergens over gelezen.
Bedankt voor jullie reactie

Groetjes Teunise
Re: slapen
01 September 2008 10:31
Hoi Teunise

Heeeeeeeeeeeel herkenbaar, maar ik denk niet dat je bang moet zijn hoor!! Je zult merken dat je nu even een kleine terugval hebt, dat is normaal, maar je zult ook merken dat de terugval minder lang duurt, en dat de periodes dat je je goed voelt langer gaan duren. Het hoort bij je herstel.

Misschien is de rescue spray Night wat voor jou??? Het is natuurlijk, je wordt er rustig van,en kan dan lekker doorslapen.
Dat dieet zou ik inderdaad even laten gaan, maar wat je wel kan doen, dat is denk ik veeeel belangrijker....ik weet niet of je veel snoept? Maar probeer de suiker etc zoveel mogelijk te mijden. Ik volg geen dieet, maar ben gewoon gestopt met het snoepen, en ik voel me nu vel energieker als voorheen. En eet ik toch een keer wat lekkers, chcolade, of drop, dan merk ik echt gelijk dat mijn hartslag hoger wordt, en ik veel smeller moe ben, en minder energie heb.
Re: slapen
01 September 2008 13:37
Dank je wel voor je reactie suzanne.
Ik verrtel het ook wel steeds tegen mijzelf het komt wel goed Maar de angst zit er nog steeds nog weer een beetje om vannacht niet te kunnen slapen.

Ik ga het proberen om niet te snoepen, maar juist als ik mij onzeker voel ga is snoepen.
Ben de laatste tijd veel aan gekomen.
Maar toch gaat het goed voelen opdit moment voor

Meer weten over het HyperVen programma?