[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

even van me afschrijven

Gepost door Hannelore 
even van me afschrijven
01 November 2008 18:59
Hoi,

Zaterdagavond, m'n man nog aan het werk, buiten miezerig weer, binnen koud wegens geen chauffage met de verbouwingen (enkel electrisch vuurtje)... Enkel de kersepitjes gaan me straks wat warmte brengen terwijl ik in bed tv kijk (bij gebrek aan sofa).
Gisteren voelde ik het al aankomen, het neerslachtig gevoel. Terwijl ik anders niet zo vaak down ben, overvalt het me dit gevoel terug de laatste dagen[:]moody smiley[/:].
Gisterennacht ben ik wakker gekomen en had angstgevoelens, begon plots ook te letten op hoe ik slikte (enkele dagen terug gelezen op het forum) en geraakte maar niet gekalmeerd. k' heb dan maar een half temestatabletje genomen (dit gebruik ik haast nooit, maar ik heb het in huis als 'safety').
M'n homeopathiekuur is teneinde. Alleen het magnesium neem ik nog. Ik heb precies de moed niet om volgende week alweer naar de homeopaat te gaan. Maar 'k heb geen andere keuze zeker? Ik mag ook niet teveel nadenken aan de bergen werk dat ik nog heb en de koude wintermaanden die we nog moeten doorspartelen tijdens de verbouwingen. Het ziet ernaar uit dat we nog zo'n 5 maanden boven moeten wonen . Niets aan te doen, maar dit alles maakt me een beetje down[:]sad smiley([/:]
Bedankt voor het lezen van m'n mailtje. 'k wou het gewoon eens kwijt. Straks ga ik eten, de kindjes in hun bedje stoppen en mezelf een goeie trappist inschenken en in m'n bedje kruipen. Neen, geen nood, ik ga m'n toevlucht niet zoeken in alcohol. [:]smiling smiley)[/:]
'k hoop dat ik vlug beter ben. Ik mis de rust, het eenvoudige geluk, ...
... en eigenlijk heb ik alles om gelukkig te zijn en ben ik ook wel gelukkig ... soms heb ik het gevoel dat ikzelf m'n eigen geluk in de weg sta.
Nu ja, als ik dit herlees, lijkt het me echt neerslachtig maar dit is slechts een momentopname. Zoals al gezegd, eigenlijk gaat het relatief goed met me ... alleen nu eventjes niet.

Slaap zacht,
Hannelore

Re: even van me afschrijven
02 November 2008 09:25
Hoi,

Ik heb een goede nacht gehad en plan straks een fikse wandeling met m'n kindjes. Eens goed m'n hoofd laten uitwaaien en hopelijk niet al te veel drukte vandaag. En blijven HyperVennen natuurlijk[:]TOP[/:]

Groetjes,
Hannelore

Re: even van me afschrijven
02 November 2008 14:29
Hai Hannelore,

Het is moeilijk; het HyperVennen.
Niet zozeer het oefenen op zich, maar alles wat het, bij sommige van ons, losmaakt.

Ik vind het knap hoe je je er door heen slaat.
Ik heb je verhaal gelezen en herinner mij weer hoe het bij mij ging.

Ook ik had zulke momenten, maar het is het absoluut waard om door heen te komen.

Ik hoop dat je heerlijk hebt gewandeld [:]grinning smiley[/:]

Groetjes van Ellen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.

HyperVen

Meer weten over het HyperVen programma?