[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

raar ´s nachts

Gepost door Claudia1 
raar ´s nachts
19 November 2008 10:18
Na 4 maanden HyperVennen moet ik zeggen dat het redelijk goed met me gaat. Ik heb steeds meer dagen vrijwel zonder klachten en voel me steeds energieker.

Enige wat blijft terugkomen is het volgende.
Als ik ´s avonds naar bed ga merk ik al dat ik onrustig adem en te snel. Op een of andere manier val ik op een gegeven moment dan toch in slaap. Dan midden in de nacht, meestal rond een uur of 2 word ik wakker, maar dan maar half. En dan voel ik me raar in mijn hoofd, druk op mijn oren, gezicht, geen gevoel in mijn handen, voeten, maar ik blijf half slapen waardoor mijn geest allerlei rare dingen gaat denken zoals, ga ik dood ofzo. Heel vreemd.

Ik weet mezelf dan uiteindelijk uit die halve slaap te krijgen en ga even wat water drinken ofzo en probeer daarna weer te slapen, maar ik blijf me dan nog een paar uur raar voelen en ook misselijk. Dit gebeurt gelukkig niet elke nacht maar wel regelmatig. Zijn er meer mensen die dit herkennen?

Groetjes
Claudia
Re: raar ´s nachts
19 November 2008 14:14
Ik heb ook zoiets gehad, tegenwoordig maar zelden..
dan slaapt je ene hersenhelft terwijl de andere wakker is.. zoiets dacht ik dat het was.. heel raar, je kan je bijna niet bewegen maar toch met je met je hoofd 'wakker' en hoe graag je ook wilt, je kan bijna niet 100% wakker worden..

Meer weten over het HyperVen programma?