[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Forum alleen voor leden

Gepost door HyperVen 
Forum alleen voor leden
08 March 2009 16:06
[:]![/:]BELANGRIJK

Vanaf vandaag is ons forum alleen nog maar toegankelijk voor mensen die daadwerkelijk het programma HyperVen hebben gekocht bij HyperVen HyperVen. Hierdoor kunnen wij gericht mensen begeleiden die ook daadwerkelijk met de HyperVen therapie bezig zijn of bezig geweest zijn. Nu gaat veel van onze tijd zitten in mensen die uiteindelijk toch niet de therapie gaan doen of andere therapieën volgen, en daardoor krijgen de mensen die wel de HyperVen therapie doen soms minder snel antwoord op hun vragen. Dat hopen wij hierdoor te voorkomen.

Dit betekent dat iedereen opnieuw een gebruikersnaam en wachtwoord moet aanvragen. Wij zullen proberen iedereen zo snel mogelijk van een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord te voorzien. Stuur voor het aanvragen van een nieuwe logon een e-mail naar: info@.info

Indien u geen gebruiker bent van het programma HyperVen kunt u uw vragen richten tot bovengenoemde e-mail adres.

Onze excuses voor het ongemak dat dit veroorzaken/'>oorzaakt.

Rob Gravesteijn
Sticthing HyperVen



Rob Gravesteijn
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.

Meer weten over het HyperVen programma?