[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

reiki

Gepost door Lya 
Lya
reiki
26 March 2009 10:10
Ik heb in 2004 Reiki gedaan een cursus voor 2 dagen, ik kan bij mezelf reiki geven.
Ik had er toen niet veel aan.
Gisteren had ik weer een aanvalletje gehad, daarna zijn we naar de buren gegaan, want die gingen op vakantie en we gingen even gedag zeggen, en ik voelde me beroerd het leek wel of ik op een schip met zware storm zat daarna ben ik gelijk naar bed gegaan en heb reiki gedaan,na een half uur dacht ik het gaat wel wat beter en ik voelde me best wel weer redelijk, ik weet niet of het door de reiki kwam maar het voelde goed.

Hebben meer mensen ervaring met Reiki?

Re: reiki
02 April 2009 10:12
Hey Lya,

Ikzelf heb ook 1e graad reiki gedaan zo'n 5 jaar terug. In het begin gaf ik mezelf elke dag een behandeling, daarna elke week .... maar na een half jaartje niks meer. Alleen af en toe als de kindjes ziek zijn, 2 x bij m'n man oa toen hij zich op reis eens ernstig verbrand had en hij merkte toen wel verlichting.
Toen ik veel hyperventilatieklachten had, heb ik terug de draad opgenomen. Geen volledige behandeling, maar bij nervositeit, moeilijkheden om te ademen, ... op bed gaan liggen en alleen behandeling van hoofd en bovenlichaam voorkant. Ik word er sowieso rustiger van. Het is een beetje als mediteren vind ik. Daarenboven lost het ook wel blokades op, maar om goed te zijn, zou je eigenlijk elke dag moeten behandelen. Of iemand anders een volledige behandeling laten geven... Kwaad kan het zeker niet en het werkt uitstekend als ondersteuning.

Groetjes,
Hannelore

Meer weten over het HyperVen programma?