[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

doorbijten of minderen?

Gepost door Florieke 
doorbijten of minderen?
03 August 2009 16:50
Hallo,

Ik ben nu twee dagen aan HyperVennen. 2x10 per dag. Na het HyperVennen heb ik steeds zo'n zwaar hoofd, hoofdpijn, duizelig en ik ben vréééselijk moe ( nog vermoeider dan normaal) en wil alleen maar slapen. Ik vroeg me af of dit een kwestie is van even doorbijten en dat het dan na een paar dagen verdwenen is of moet ik toch echt wat rustiger aan beginnen? Maakt het dan nog uit of ik 2x5 of 1 x10 per dag doe? Is het één effectiever dan de ander?

Alvast bedankt.

Florieke
Re: doorbijten of minderen?
03 August 2009 19:48
Hoi Florieke,

Zolang het voor jou te doen is zou ik doorbijten.
Dat heb ik zelf toen ook gedaan. [:]winking smiley[/:]

Alleen als het echt te zwaar wordt of als je merkt dat je nog meer klachten krijgt zou ik overstappen naar 1x 10 zodat je elke dag tenminste 1 sessie afmaakt.

En het 1x 10 hou je dan vol totdat het weer beter gaat en dan kan je bijv. 1x 10 en 1x 5 doen en als dat weer goed gaat naar 2x 10.

Snap je?

Hartelijke Groetjes van Ellen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.
Re: doorbijten of minderen?
03 August 2009 21:40
Hey Florieke,

De eerste dagen zijn idd ff wennen en ff aanvoelen wat je aan kunt en wat niet... Maar na een weekje zit die routine er wel wat in... De eerste oefeningen waren beangstigend voor mij omdat ge soms last krijgt van hartkloppingen of hoofdpijn... Dit waait echter over... Na een tijdje gaat ge u beter voelen en meer aankunnen!
Re: doorbijten of minderen?
04 August 2009 12:06
Succes Florieke!

groetjes Vlinder
Re: doorbijten of minderen?
04 August 2009 13:20
Florieke,

Echt doorzetten.. met HyperVen hoor.. Het is superzwaar.. en ik heb er ook lang over gedaan. Maar laatste 2 weken voel ik me echt meer en meer de oude worden..

Geweldig.. maar het kost gewoon tijd. Je bouwt zo´n ziekte in een lange tijd op.. dus het kost ook veel energie en wilskracht en doorzettingsvermogen om er weer uit te komen.

Succes en liefs allemaal

Claudia

Meer weten over het HyperVen programma?