[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

hypervennen en internetten / tv kijken

Gepost door Kittydezeeuw 
hypervennen en internetten / tv kijken
15 October 2010 12:38
Hallo,

toen ik een tijdje geleden startte met HyperVen heb ik ergens gelezen dat het beter is om hierbij geen televisie te kijken of bv te internetten. Ik kan dit nu nergens meer terugvinden op de site. Maar ik vraag mezelf af wat hiervan de reden is? Is dit om jezelf beter op je ademhaling te kunnen concentreren? Nu heb ik bij mezelf gemerkt dat ik mijn adem veel langer in kan houden als ik wat op het internet zit te surfen of een soapie zit te kijken. Juist omdat ik er dan niet zo mee bezig ben dat ik mijn adem inhoud. Kan ik de therapie combineren met internetten zodat ik een hogere score heb, of is het toch beter om alleen met HyperVen bezig te zijn en dan maar een wat lagere score?

Alvast bedankt voor de reactie.

Kitty
Re: hypervennen en internetten / tv kijken
16 October 2010 10:32
Hallo Kitty,

Als je het inderdaad langer volhoudt met internetten, dan lijkt dat beter. Maar dat is wel vreemd, want meestal houden mensen het langer vol als ze hun hersenactiviteit minimaliseren. Probeer het anders nog een paar keer met en zonder en kijk dan eens goed naar het verschil. Ik bedoel dan een complete sessie.

Rob Gravesteijn
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.

Meer weten over het HyperVen programma?