[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

de tijdsklok

Gepost door terremans 
de tijdsklok
21 March 2011 21:24
Dit is eigenlijk een totaal onbelangrijke vraag, maar klopt het dat bij de tijdsklok van de trials (dus niet tijdens de pauze) de 37 wordt overgeslagen?
Ik meen dit nu een aantal keer gezien te hebben en twijfel aan mezelf.

groet
Terry
Re: de tijdsklok
21 March 2011 21:41
Hai Terry,

Dit is bij uitstek een vraag voor Rob, dus ik zal hem voor je doorgeven.

Hartelijke groetjes van Ellen

Antwoorden die door de Stichting HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.
Re: de tijdsklok
22 March 2011 07:19
Hallo Terry,

Ik heb vanmorgen een aantal malen getest en telkens werd 37 niet overgeslagen. Mogelijk draait er op jou PC iets dat af en toe actief wordt en dan voor een kleine onderbreking zorgt. Maar dan - logisch gezien - zou het niet alleen bij 37 moeten gebeuren maar ook bij andere waarden. Ik kon het in ieder geval niet reproduceren.. Ik heb getest met Internet Explorer 8 van Microsoft. Heb jij wellicht een andere browser?

Rob Gravesteijn
HyperVen
Re: de tijdsklok
22 March 2011 12:40
Hoi Rob,

Dank je voor je bericht. Het viel me voor het eerst op toen ik dit weekend op de Iphone aan het HyperVennen was en dacht: toch eens thuis checken. Nu heb ik vanochtend 1 sessie thuis gedaan op mijn laptop (weet zo niet welke IE daar draait), daar sloeg ie ook bij alle trials de 37 over en (alleen de 37 tot nu toe, ik kom nog niet verder dan 52) en zojuist op de IE 8 op mijn werk een sessie gedaan en ook door sloeg ie weer bij alle trials de 37 over. Zou het in mijn account zitten?

groet
Terry
Re: de tijdsklok
22 March 2011 17:51
Hallo,

Ik heb dit ook af en toe. Ook springt hij dikwijls van 100 naar 102, slaagt dus 101 over. Wel vreemd maarja smiling smiley
Hoe gebruik jij HyperVen op je iPhone? Want mij lukt dat niet hoor, en zou dit wel enorm handig vinden!

Groetjes,
Frederic
Re: de tijdsklok
22 March 2011 18:45
Hallo Terry,

Ik kan het nog steeds niet reproduceren. Ik kan wel met jouw account testen, maar dan wordt jouw grafiek daar wel door beindvloedt. Dus ik weet niet of je dat wel wilt...?

Rob Gravesteijn
HyperVen
Re: de tijdsklok
23 March 2011 07:12
Frederic,
heb je het dan ook bij 37 of alleen bij 101? Of nog een ander getal.
Op de Iphone vraagt hij voor elke trial en elke pauze of je de flashlight player wil installeren. Ik heb constant nee gezegd en HyperVen doet het dan gewoon. Alleen de statistiek zie je op dat moment niet. Is inderdaad heel erg handig en prettig. Ik was een weekend weg en had anders niet kunnen HyperVennen.

Net weer een sessie gedaan en het is toch,echt waar: de 37 ontbreekt.
Rob, ik vind het niet erg als de grafiek veranderd, maar kan ik dan straks nog wel gewoon een sessie doen?

groet
Terry
Re: de tijdsklok
23 March 2011 07:18
Hi Terry,

ok, ik ga even testen met jouw account. Je kunt 3x een sessie doen op 1 dag. Maar volgens mij als ik de maar 2 trials doe, dan wist kan je die sessie nog afmaken. Ik zal de timer op 40 sec. stoppen.

Rob Gravesteijn
HyperVen

Rob Gravesteijn
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.
Re: de tijdsklok
23 March 2011 10:33
Hallo Terry,

Ik heb het getest en inderdaad slaat ie bij jouw account 37 over... Ik heb zelf een test account gemaakt en bij het test account slaat hij 36 over... Heel vreemd. Ik ga er een ticket op openen bij de leverancier...

Wordt vervolgd...

Rob Gravesteijn
HyperVen
Re: de tijdsklok
23 March 2011 18:05
Hoi Terry,

't is mijn vriendin die opmerkte dat af en toe een seconde wordt overgeslagen. 37 en af en toe ook 101. Ik zelf let er bijna niet op omdat ik tijdens de trials m'n ogen sluit (ik vind dat ik het dan langer kan volhouden).

Ik zal straks eens proberen of ik HyperVen aan de praat krijg op m'n iPhone. Zou echt geweldig zijn!

Komt er misschien ooit nog een iPhone app van? of wordt de website in de toekomst herschreven naar html5 (die wel kan weergegeven worden op de iPhone) ?

Groetjes,
Frederic
Re: de tijdsklok
24 March 2011 21:45
Hoi Rob,

Ben benieuwd wat de leverancier zegt, grappig dat het klopt!
Ook ik sluit mijn ogen tijdens een trial, maar ik eenmaal dacht te zien dat ie de 37 oversloeg, heb ik de afgelopen dagen de hele tijd met open ogen geHyperVenned. Nu kan ik weer gewoon relaxen en met de ogen dicht aan de slag, haha!

Overigens Frederic, we hebben een Iphone van vorig jaar, niet het nieuwste model.

groet
Terry
Re: de tijdsklok
31 March 2011 15:45
Hallo Terry,

Het probleem met de tijdsklok zou nu opgelost moeten zijn. Laat me even weten of het nu ook goed gaat met jouw account.

mvg,
Rob Gravesteijn
HyperVen
Re: de tijdsklok
31 March 2011 18:10
Hey
Ik had dat ook gister ik dacht dat ik het me verbeelde maar nu lees ik dit haha. Bij mij ook de 37 zal even kijken of die het nog steeds doet bij mij.
Re: de tijdsklok
31 March 2011 22:55
Hoi Rob,

nou, inderdaad! Vanochtend miste de 39 voor het eerst, maar net waren alle secondes tijdens alle trials aanwezig!
Thanx!
Terry

Meer weten over het HyperVen programma?