[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

vraagje eten/drinken hyperven

Gepost door remon 
vraagje eten/drinken hyperven
17 September 2011 18:27
Hoi Rob en Ellen,

Ik weet dat je HyperVen (eigenlijk) op nuchtere maag moet doen, zo'n 3 uur na de maaltijd. Omdat ik twijfelde over mijn bloedsuiker en bloeddruk ben ik op Rob's advies toen voor iedere sessie een druivensuiker gaan nemen. Nou heb ik gehoord dat dit eigenlijk heel ongezond/slecht is, zeker als je stil blijft zitten. Iemand zei dat ik misschien kon proberen in de plaats een halve of een stukje appel te nemen, dit heb ik nu een paar keer gedaan. Daarnaast drink ik vaak ook wat water hierbij, (samen met de suiker) tegen de lage bloeddruk. Meestal wacht ik dan 5 minuutjes en dan doe ik HyperVen.
Kan dit kwaad?
Ik heb zelf namelijk het idee dat de lage bloeddruk en lage suikerspiegel van een volledig nuchtere maag meer kwaad doen dan het bloed dat naar de maag gaat als je een beetje eet/drinkt....

Alvast bedankt,

Remon



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 17/09/2011 18:28 door remon.
Re: vraagje eten/drinken hyperven
17 September 2011 22:38
Hai Remon,

Deze vraag ga ik doorspelen naar Rob, die heeft hier veel meer verstand van. winking smiley

Hartelijke groetjes van Ellen

Antwoorden die door de Stichting HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.
Re: vraagje eten/drinken hyperven
18 September 2011 01:13
een beetje druivensuiker kan nooit HEEL slecht zijn
Re: vraagje eten/drinken hyperven
18 September 2011 08:06
Hallo Remon,

Op zich is dat prima hoor. Het gaat er alleen om dat je niet een volledige maaltijd neemt vlak voordat je gaat HyperVennen. Maar een appel of wat druivesuiker kan geen kwaad.

Rob Gravesteijn
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.
Re: vraagje eten/drinken hyperven
18 September 2011 10:36
Bedankt Rob voor de reactie.
@Remco ik vind het sowieso ook fijner een appel te eten dan een druivensuiker te nemen want daar voel ik me beter bij.

Meer weten over het HyperVen programma?