[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Algehele malaise na paar weken hyperven

Gepost door Anonieme bezoeker 
Anonieme bezoeker
Algehele malaise na paar weken hyperven
20 October 2011 16:49
Hallo,

Ben nu een paar weken met HyperVen bezig en op zich gaan de oefeningen goed. Alhoewel de scores niet belangrijk zijn zit ik regelmatig op gemiddeld 80 a 90. Ik heb dan ook vrijwel geen last van opgejaagd gevoel of het idee dat mijn ademhaling dwars zit. Wel heb ik nu al bijna twee weken het idee dat mijn lichaam van slag is. Grieperig gevoel, rare spierpijnen, hoofdpijn etc... Kortom, iedere dag een dwars gevoel dat mij het idee geeft dat mijn lichaam aan het protesteren is. Kan dit het gevolg zijn van de therapie en heeft iemand ook deze rare ervaringen? Het laat mijn gedachten niet los waardoor ik weer van alles in mijn hoofd haal over ziektes etc... wat mijn dagelijkse functioneren ernstig belemmerd.

Beertje.



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 20/10/2011 16:52 door Beertje.
Re: Algehele malaise na paar weken hyperven
21 October 2011 08:30
Hallo Beertje,

Het lichaam gaat inderdaad nogal wat aanpassingen maken als de gemiddelde zuurgraad toeneemt. Als het te erg wordt kan je het aantal trials per sessie wat verminderen of het even een paar dagen rust geven (dus even stoppen en dan weer oppakken). Het is overgens alleen in het begin, in een wat later stadium verdwijnen deze effecten vanzelf weer.

Rob Gravesteijn
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.

Meer weten over het HyperVen programma?