[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

misselijk

Gepost door Guusje 
misselijk
02 November 2011 15:58
Ik ben sinds 3 weken bezig met HyperVen. Ik ben begonnen op een hele lage score van 25 en ben nu al opgeklommen naar 45 door het doen van ongeveer 3 sessies per dag. Wel wat moe, veel hoofdpijn enzo maar ging heel fanatiek verder. Heb nu alleen sinds gisteren enorme last van vlagen van misselijkheid. Wordt er helemaal gek van en eigenlijk ook weer angstig. Ga me toch afvragen of er dan toch iets mis is......

Herkent iemand die misselijkheid in de eerste periode van HyperVen. Had er hiervoor eigenlijk nauwelijks last van. Heb even behoefte aan wat geruststelling, merk ik..


Guusje
Re: misselijk
02 November 2011 16:44
Hallo Guusje,

Raak niet in paniek, had ik ook hoor. Vooral in de eerste weken werden sommige klachten
stukken erger, of ik kreeg klachten die ik voorheen niet had .
Ben ook wel wanhopig geweest of het echt wel goed zou komen. En..... het komt goed hoor.
Ik ben wel 9 maanden aan het HyperVennen geweest en het was soms best wel moeilijk om
door te zetten maar het resultaat mag er wezen.

Dus wanhoop niet Guusje , ook jij knapt op alleen nog eventjes geduld hebben.

Groetjes Marjan
Re: misselijk
03 November 2011 22:59
Guusje ik ben nu 8 weken bezig en ben ook ontzettend misselijk sinds 4 weken nu ... Het lijkt wat af te zakken gelukkigwinking smiley even afkloppentongue sticking out smiley
Mijn scores waren van 25 ook naar 45 gegaan.. ik ben 4 weken gestopt doordat de misselijkheid zo erg was en oorpijn en spierpijnen doordat ik forceerde,, Het gaat wat beter nu dus ben ik weer begonnen met een score van rond de 30 daar trek ik me maar niks meer van aan zie wel hoe t zal lopen..Bij deze weet je dat je niet de enige bent.

Groetjes, Merel
Re: misselijk
04 November 2011 19:56
superfijn om te horen, dat ik niet de enige ben. Het helpt zo om bij twijfel het forum door te lezen en te merken dat je niet de enige bent die hier doorheen gaat.

We houden vol!
Guusje
Re: misselijk
05 November 2011 09:03
Hallo Guusje,

Als de misselijkheid blijft, dan even 2 sessies per dag doen om te kijken hoe dat gaat. Het is niet de bedoeling dat je er misselijk van wordt.Je kunt het aantal trials per sessie ook doseren. Probeer om zo een balans te vinden tussen optimaal oefenen, maar zonder misselijkheid. Let ook op dat je niet forceert.

Rob Gravesteijn
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.

Meer weten over het HyperVen programma?