[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Overslaan van hart

Gepost door Milaan 
Overslaan van hart
11 November 2011 10:20
Ik heb 2 jaar geleden last gehad van hyperventilatie gehad, 1,5 jaar lang last van gehad met alle symptomen die je je maar kan bedenken en volledig gechecked in het ziekenhuis en er was niks aan de hand. Het is toen een half jaar goed gegaan, maar de laatste paar weken gaat het weer mis.
Heb last van duizeligheid, het lopen op water, concentratieproblemen en het vervelendste is nog wel dta mijn hart vaak een slag overslaat, wat een schrikreactie tot gevolg heeft. Volgens de huisarts en het ziekenhuis(ECG) is er niet zoveel aan de hand. Ik heb alle klachten overigens vaker sochtends dan smiddags...heeft dit er mee te maken dat ik in mijn slaap hyperventileer?

Horen die overslagen, soms wel 2 keer per 10 seconden bij hyperventilatie? Hebben meerdere mensen hier last van?

Alvast bedankt!
Re: Overslaan van hart
11 November 2011 10:53
Nou milaan...maak je geen zogen hoor dat heb ik en velen met mij hier ook!!ik heb het zelfs in mijn ergste periode een keer 15 !!!uur lang gehad een keer of 6per minuut!!en ook toen nix aan de hand....pure spanning volgens de cardioloog!! Naast mijn duizeligheid is dit wel idd de engste klacht....schrik er niet meer zo van en dat maakt het ook gelijk veeeel minder....dus hou moed en ben je al aan het HyperVennen?groetjes irma
Re: Overslaan van hart
11 November 2011 10:57
Hee Irma,

Superbedankt voor deze reactie, zat alweer te denken aan een 24uurs holter, omdat ik er absoluut niet zeker van ben dat het onschuldig is. De klachten zijn ook zoooooo irritant!!! Heb nog geen HyperVen nee, helpt het? Wat is het?

Heel erg bedankt dat je even de tijd hebt genomen om te reageren!
Re: Overslaan van hart
15 November 2011 10:35
Hoi,

Ik heb de overslagen nu al een week en aanvalsgewijs 1 per 3 sec de hele tijd door!! ze blijven ik heb ze de hele dag door voel ze alleen s1 nachts niet! heb er echt veel probeer ze niet te tellen maar gewoonlijk ook zeker 6 per minuut!! daarnaast heb ik een hoge harstslag 110 in rust !!
Ik heb ook af en toe van een ritmestoornis Tachycardie dat wil zeggen dat mijn hartslag naar de 200 schiet en daarin blijft!!
De overslagen schijnen echt geen kwaad te kunnen
succes ermee
gr isabelle

Meer weten over het HyperVen programma?