[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Ben ook maar n's begonnen (Arthur) moody smiley

Gepost door Arthur 
Ben ook maar n's begonnen (Arthur) moody smiley
23 March 2012 16:54
Goedemiddag HyperVenners,

Afgelopen dinsdag (20 maart) ben ik begonnen met de HyperVentherapie. Ik had er nooit van gehoord, maar toen ik begin deze week googelde op hyperventilatie ben ik op de info-site terecht gekomen en mijn reden om ermee te beginnen is de vele positieve reacties op de fora (is dat het mv van forum?). Hoe meer ik de fora (heb t effe opgezocht, fora én forums mag) rondkijk, hoe meer ik ervan overtuigd raak dat HyperVen (klinkt als een heel snel Amerikaans busje;-) écht iets is dat hyperventilatie geneest, tijdelijk of niet.
Nu weet ik niet zeker of ik hyperventileer, maar het lijkt er mijns inziens verdacht veel op. Er zijn eigenlijk 2 mogelijkheden; óf ik hyperventileer, óf ik ben een enorm hypochonder. Hoe dan ook, ik ben begonnen met HyperVen en ik zal zo nu en dan laten weten hoe 't ermee staat!

Heb ik meteen een vraag aan niemand in 't bijzonder; ik probeer al 3 jaar hard te lopen en het lukt me steeds maar niet omdat mijn kuitspieren heeeeel snel verzuren. Ik heb echt alle denkbare schema''s geprobeerd, na een minuut of 2 à 3 zeggen mijn kuiten 'stop'. Herkent iemand dit en zou dit met hyperventilatie te maken kunnen hebben?

Nou, ik hoop iets van jullie te horen, en wens iedereen veel succes.

P.s., ben afgelopen dinsdag dus begonnen en had beginscores van +/- 60. Ik oefen -indien mogelijk- 3 keer per dag en merk (uiteraard) nog bijna niks, behalve dan dat ik wat licht in mijn hoofd ben sinds ik gestart ben.
Re: Ben ook maar n's begonnen (Arthur) moody smiley
23 March 2012 18:38
Je bent in ieder geval je gevoel voor humor nog niet verloren.

Houd vol!! Veel succes!!

Guusje
Re: Ben ook maar n's begonnen (Arthur) moody smiley
25 March 2012 21:58
Dank je Guusje,

Jij ook succes. Ik dat je je al 2 jaar geleden hebt geregistreerd. Gaat 't wel goed?

Meer weten over het HyperVen programma?