[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

slapeloosheid

Gepost door sayangangingdua 
slapeloosheid
03 May 2012 13:10
Allereerst dank aan Ellen, Reza en Lammert voor hun reactie van en tijdje geleden!

Voor het volgende zou ik graag reactie willen van het HyperVenteam. Had ik dan een ander emailadres moeten kiezen?
Ik merk het wel.
De berichten doorlezend valt me op dat je begeleid kan worden voor 15,- per maand. Kan ik daar meer info over krijgen?Want ik probeer het allemaal hier in het buitenland in mijn eentje te doen.
Vanaf 9 april(accuut gestopt met alcohol en roken) slaap ik bijna helemaal niet meer door heel erg lange hyperaanvallen. Ben met sporten gestopt en inmiddels ook al een week niet geHyperVenned; ik brachte het gewoon niet meer op.Heb heel veel gelezen over hyperventilatie en blijf kiezen voor deze therapie.
Dus ik denk dat het verstandig zal zijn om morgen gewoon weer heel voorzichtig te beginnen, hoge scores zijn toch niet belangrijk. IK MOET ER VAN AF, kan totaal niet meer functioneren(6 werkdagen) en voel me een wrak.
Van de huisarts nu Dormicum slaaptabletten gekregen die een heel klein beetje helpen, maar ik mag ze alleen nog tot volgende week nemen i.v.m. verslavingsgevaar.
Zou zo´n HyperVencassette kunnen helpen???????
Ik wil absoluut niet klagerig overkomen want er zijn ergere ziektes, maar zoals ik me nu voel is ook niet normaal en niet uit te houden.
Het zou heel erg fijn zijn als er iemand zou reageren.
Alvast hartelijk dank!!!!!!!!!!!

Thomas.
Re: slapeloosheid
03 May 2012 15:09
Hallo Thomas,

Begeleiding kost niets extra en gaat per mail. Dat wil wel zeggen dat wij alleen maar uit onze eigen ervaringen kunnen vertellen en helpen. Als je echte begeleiding wilt, raad ik je aan om dat bij een fysiotherapeut te doen. Maar dat moet er dan wel eens zijn die open staat voor HyperVen. Die zijn er wel, maar in het buitenland zal dat wel ff lastig zijn om die te vinden denk ik.

Rob Gravesteijn
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.

Meer weten over het HyperVen programma?