[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

na twee maanden de balans

Gepost door Lammert 
na twee maanden de balans
16 June 2012 18:59
Na twee maanden HyperVen heb ik een balans opgemaakt over wat er zoal in die twee maanden gebeurd is. In het begin ging het eigenlijk van eem leien dakje. Problemen verdwenen en er kwamen geen nieuwe bij. Het slapen werd zelfs aangenaam. Na anderhalf maand echter merkte ik dat ik begon te verkrampen tijdens het doen van HyperVen. Zo erg zelfs dat nu, na twee maanden, het slapen weer minder is, de benauwd het in mijn borstkast verhoofd is en dat mijn ademhaling "tegen werkt". Wat is hier de reden van? Het prettige gevoel van de eerste maand is verdwenen en het doen van HyperVen kost me moeite nu. Is dit een normaal proces??
Anonieme bezoeker
Re: na twee maanden de balans
16 June 2012 20:56
Hoi,

Ik ben ook bijna 2 maanden bezig en ik merk wel dat ik het steeds lastiger vind om 2 x per dag te oefenen, vooral omdat ik met de scores omlaag ben gegaan en daar ook blijf....Ik blijf het wel doen, omdat ik er vanaf wil! Maar ik heb inmiddels ook flinke terugslagen gehad, ik hou me vast aan al die verhalen op het forum, dat het erbij hoort en dat het echt over gaat.
Dat verkrampen herken ik niet, misschien dat je toch teveel forceert? Uitblazen wanneer je maar een beetje het gevoel hebt dat het moeite gaat kosten.
Succes in ieder geval, misschien hebben anderen wel soortgelijke ervaringen?

Groetjes,
Bianca

Meer weten over het HyperVen programma?