[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

pijn in arm

Gepost door marian 
pijn in arm
07 January 2013 14:25
Hallo allemaal,
Ik heb al dagen lang pijn in mijn linkerarm, tussen mijn elleboog en mijn pols in. Het is een zeurende pijn, soms lijkt het wel of het ook tussen mijn schouderbladen zit en uitstraalt. Daar maak ik me dan weer druk om, heeft het toch met mijn hart te maken. Kent iemand dat zeurende gevoel in je spieren in de onderarm?

Groetjes
Re: pijn in arm
07 January 2013 15:21
Hai Marian,

Laat ik daar nou zelf ook last van hebben op het moment. Het trekt, net zoals bij jou, van mijn elleboog naar mijn pols en soms naar boven naar mijn schouderbladen.
Volgens mij ben je van mij leeftijd. Ik ben uit 1963. winking smiley
Ik heb het na laten kijken, maar het is absoluut niet mijn hart.
Ze denken eerder aan de overgang en een wisselende hormoonspiegel.
Het kan ook nog een muisarm zijn. Gniffel.
Dus..........niet piekeren en anders net als ik even na laten kijken.
Ik gebruik er op het moment paracetamol voor en hopelijk gaat het vanzelf over. winking smiley

Lieve Groetjes van Ellen

Antwoorden die door de Stichting HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.
Re: pijn in arm
07 January 2013 17:02
Hoi Ellen,
Dank je wel voor de reactie! Ik ben uit 1968, en de kwalen nemen toe! Van het muizen is het niet, dat doe ik met rechts. Als ik het nuchter bekijk zal het ook wel gewoon een spierenkwestie zijn! Als ik drie keer buk heb ik al spierpijn. Ik moet gewoon weer wat gaan sporten, om de stramheid tegen te gaan.......Maarja, druk ,druk druk, en met twee sportende kinderen blijft er zo weinig tijd over!
Groeten!

Meer weten over het HyperVen programma?