[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Last van hoofd | overbelasting Hyperven?

Gepost door Mikes 
Last van hoofd | overbelasting Hyperven?
02 June 2013 14:19
Hallo Allemaal,

Ik ben nu bijna twee maanden bezig met HyperVen en doe dit vanaf het begin 3x per dag 10 trials.

Deze week heb ik echter het idee dat ik last van m'n hoofd krijg. Moeilijk uit te leggen, maar m'n lichaam schudt nogal (parkinson achtig, maar dan heel minimaal), heb last van mijn ogen (drukkend, zwaar gevoel) en er zit duidelijk een band om het hoofd. (voorhoofd en langs slaap).

Kan dit een effect zijn van HyperVen, en zo ja, wat kan ik eraan doen? Ik heb vandaag 1x 10 trials gedaan en net 1x 5 trials. Vanavond ook maar 1x 5 trials. Heb een beetje het gevoel alsof het hoofd onder druk staat.

Iemand ervaring?
Re: Last van hoofd | overbelasting Hyperven?
03 June 2013 09:38
Hallo Mike,

Goed dat je zelf al wat aan het doseren bent. Ik vermoed dat er een grote spanning in je zit die langzaam loskomt. Het inwendig trillen / schudden is daar vaak een symptoom van. Zodra die spanning is opgelost zal het effect ervan afnemen. Als je zo’n periode doormaakt is het inderdaad goed om de therapie te doseren. 2x5 trials en dan langzaam weer opbouwen naar 10.

Rob Gravesteijn
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.

Meer weten over het HyperVen programma?