[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Even wat positiviteit XD

Gepost door Pianootje 
Even wat positiviteit XD
22 June 2013 00:14
De laatste tijd zie ik allemaal verhalen van mensen die niet meer weten hoe ze iets moeten oplossen/aanpakken of nieuwe klachten.
Ook ik heb hier natuurlijk last van, maar het leek me goed weer een positief verhaal op het forum te plaatsen.
Is toch ook fijn om te lezen juist als je op dit forum kijkt omdat je twijfelt of je aan HyperVen moet beginnen.
Ik las in het begin alleen maar nog meer mensen die hetzelfde hebben (dat is ook fijn) maar het was ook fijn om te lezen van mensen die er nu geen last meer van hebben en hoe zij de HyperVen hebben ervaren.
Zo'n 1,5 maand geleden ben ik pas begonnen met HyperVen. Toen ik net begon had ik zo'n last (waarschijnlijk door mijn oververmoeidheid) dat ik bij het minste op geringste begon te HyperVentileren. Ik dacht dat ik wel even ergens naar toe kon, maar nee hoor, paniekaanval in de winkel, later al als ik alleen maar onderweg was.
Nu merk ik langzaam dat ik weer energie overhoud aan het einde van de dag..ik hou het weer vol om te koken..schoonmaken houd ik steeds beter vol..en ik ben zelfs al weer wat kleren gaan passen en kopen in de stad! Dit was een overwinning joh!! Woehoe!! Zonder hartkloppingen!! Oke, wel op m'n scooter, want de fiets levert nog teveel inspanning en hartkloppingen, maar dat boeit me nu niks.
Ik heb vanaf het begin constant dat draaierige gevoel gehad en dat is nog niet weg, maar ik merk dat het sommige dagen erger is en dan besef ik dat het daarvoor weg was of een heel stuk minder. Dus ook dat gaat langzaam beter.
Maar na twee weken HyperVen begon ik me al lekkerder in m'n hoofd te voelen en kon ik hyperventilatie beter opvangen waardoor klachten niet doorzetten tot een echte aanval zeg maar. Na 1 maand kreeg ik weer een btje vertrouwen in m'n lichaam en meer energie. En nu probeer ik steeds meer energie op te bouwen en onderneem ik van alles (kleine stapjes, maar wel dingen doen).
Denk allemaal alvast hier aan (wil niet zeggen dat het bij iedereen zo snel verloopt) maar het wordt beter!!

Groetjes, Sanne
Re: Even wat positiviteit XD
22 June 2013 00:23
He wat goed dat het beter met je gaat je gaat de goede kant op en nou volhouden t komt vast goed!!

Gr

Meer weten over het HyperVen programma?