[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Keel gaat dicht zitten.

Gepost door Anonieme bezoeker 
Anonieme bezoeker
Keel gaat dicht zitten.
24 June 2013 13:00
waar moet ik beginnen, sinds 2 maanden heb ik last van hele rare klachten. Onlangs op zaterdag naar de huisartsenpost geweest omdat de klachten niet meer te houden zijn.

Het begint bij mij met druk op mijn keel. Net of mijn keel dicht gaat zitten. In het gebied bij je klieren zeg maar. En die druk neemt steeds meer toe. Ik word dan steeds zenuwachtiger en denk, nee he. vervolgens ga ik heel kort ademhalen omdat ik het idee heb dat ik minder lucht krijg en daardoor wordt de keel nog dichter. Ik heb dan angst dat de keel helemaal dicht ga zitten en stik. Is dit hyperventilatie of iets anders? Ik heb ook druk op de borst achter de ribben.

Ben niet misselijk overigens. soms last van tinteligen.

Is dit hyperventilatie of iets anders???

Ik vind het zo enorm eng.
Anonieme bezoeker
Re: Keel gaat dicht zitten.
24 June 2013 13:01
p.s. ik kan wel gewoon eten dat gaat wel.
Anonieme bezoeker
Re: Keel gaat dicht zitten.
24 June 2013 13:08
Wat ik verder wilde zeggen, ik heb het idee dat mijn adamsappel met slikken moeilijk naar beneden gaat omdat die spieren zo drukken. Ben zo bang dat het iets engs is....sad smiley
Re: Keel gaat dicht zitten.
24 June 2013 14:41
Hi, heel herkenbaar. Had ook de HAP gebeld. Had echt een brok in mijn keel, en pijn/druk op mijn borst. Ws spanning, moest een oxazepam nemen. Wat wel hielp.
Ik zit sinds 22 maart onder de netelroos, snelle hartslag, angstig, gewoon klote allemaal. Soms wordt ik er zo moedeloos van.

Meer weten over het HyperVen programma?