[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Extra systolen verdwenen!!

Gepost door Dietje2 
Extra systolen verdwenen!!
18 March 2014 14:51
Beste Rob,

Ik doe het programma nu ruim drie weken. En ik had je in het begin een kritische mail gestuurd, waar ik nu publiekelijk helemaal op terug wil komen. Want... (tromgeroffel)... mijn hartoverslagen (of extra systolen), zijn zo goed als verdwenen. Bizar! Ik sta er van te kijken! Hoe is het mogelijk! Ik ben zo blij dat ik het van de daken wil schreeuwen haha. Ik heb zo veel gelezen over deze klacht, en zo veel specilisten gezien. En telkens hetzelfde antwoord: "We weten niet wat het veroorzaken/'>oorzaakt. Bij sommige mensen gaat het vanzelf over en anderen blijven er last van houden." Ik snap werkelijk niet dat de remedie zo simpel kon zijn.
En wat me frustreert, is dat cardiologen dit dan blijkbaar niet weten... Ben geneigd om op ieder forum waar ik reacties van mensen las die ook zo'n last hadden van die overslagen, HyperVen te gaan promoten. Maar ja... dat lijkt me redelijk onmogelijk. Maar nogmaals, dat artsen dit niet weten... heel vreemd.

Wat ik overigens wel even raar vond, was dat ik vandaag ineens de 100 seconden aantikte. En dat voelde even eng... zo lang... Moet ik nu wel doorgaan? Of is het genoeg zo?

Hoe dan ook, dank je wel Rob!

Groetjes Diana
Re: Extra systolen verdwenen!!
18 March 2014 16:07
Hey Diana,

Ik had hetzelfde effect smiling smiley tot gisteren.
Had dus 1 week totaal geen last van die rotdingen... gisteren uit het niets in men zetel weer opgekomen en vandaag ook wel beetje last gehad. Moet wel zeggen dat mijn HyperVenscore gisteren ineens maar 40 meer was terwijl ik normaal rond de 55 of zo zit.

Heb jij dit ook even ervaren? Met ups en downs tot het helemaal weg was? Of is het nooit teruggekomen?

Groetjes

Dennis
Re: Extra systolen verdwenen!!
18 March 2014 16:20
Hi Dennis,

Daar kan ik nog niet veel over zeggen, omdat het pas een paar dagen verdwenen is.
Ik merkte wel dat het sinds de start met de therapie erg schommelde. Soms ineens weer wat heftiger en dan weer minder...
Overigens kan ik ook niet altijd m'n adem even lang inhouden. Ik had deze week weer een paar dagen een kleine daling in de score en vandaag ineens zo hoog zonder dat het veel moeite kostte. Geen idee waar dat aan ligt.

Sterkte met de overslagen en hou vol! Ik denk echt dat het helpt.
k75
Re: Extra systolen verdwenen!!
18 March 2014 19:57
hey
wat een goed nieuws..
enne ja iets kan weer even terugkomen en dan weer langer wegblijven..
heel normaal!!
op naar genezing!!

Meer weten over het HyperVen programma?