[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Helma???

Gepost door Florieke 
Helma???
23 November 2009 21:22
Hoi Helma,

Ik weet niet of jij nog op dit forum aanwezig bent, maar ik heb toch nog een paar vragen over NovelCure. Misschien heb je meegelezen met de resultaten van Claudia en gelezen dat ook ik een bloedanalyse heb laten doen. Wat erg opvalt is dat we bijna dezelfde supplementen voorgeschreven krijgen, terwijl je aan de hand van de uitgebreide klachtenlijst die je ontvangt toch meer variatie zou verwachten. Ik ben daarom ook zeer benieuwd welke supplementen jij voorgeschreven hebt gekregen. En ik ben ook benieuwd hoe lang het duurde voordat je resultaat kreeg. (en natuurlijk of je je nog steeds goed voelt!). Ik raak toch een beetje aan het twijfelen en voor dit bedrag wil ik wel zeker weten dat ik niet wordt opgelicht.

bedankt,

Groetjes,
Florieke
Re: Helma???
23 November 2009 23:06
Florieke,

Helma heeft alleen de Nutric A en de Moodactive gedaan en voelde zich daarna al echt stukken beter. Maar tegelijkertijd heeft hij ook in de reguliere geneeskunde allerlei dingen laten onderzoeken en testen..maar volgens hem heeft de kuur hem echt een zet de goede kant op gegeven.

Groetjes
Claudia
Re: Helma???
24 November 2009 01:13
Ik snap niet dat die kuur zo duur kan zijn, als het gewoon om 2 potjes pilletjes gaat.. Lijkt er ook op dat ondanks de dure bloedproef jullie allemaal inderdaad gewoon dezelfde kuur voorgeschreven krijgen. Maarja anderzijds, stel dat het werkt he.. moeilijke keuze [:]smiling smiley[/:]
Re: Helma???
24 November 2009 12:44
7 potten pillen (zijn groot) in totaal :-D
Re: Helma???
24 November 2009 13:59
Ahja kan al wel oplopen dan natuurlijk [:]smiling smiley)[/:]

Meer weten over het HyperVen programma?