[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

bioresonantie - Helma?

Gepost door Hannelore 
bioresonantie - Helma?
07 February 2010 20:13
Hoi Helma,

Je lijkt me veel af te weten van allerlei therapieën ([:]smiling smiley)[/:]). Je hebt toevallig geen ervaring met bioresonantie of ontstralingsmethodes?
Ikzelf ben enkele maanden terug bij een therapeut geweest die zich bezig houdt met bioresonantie, maar hij raadt aan om eerst de woning te ontstralen. Dit gebeurt via allerlei (dure) toestellen die de stralingen van electriciteitsnetwerk, computer, aardstralen, waterstralen, ... neutraliseren. Daardoor zou de mens ook veel minder lichamelijke klachten hebben. Ik geloof echt wel dat allerhande stralingen negatieve invloeden hebben op ons lichaam en onze geest, maar kunnen die toestellen daadwerkelijk die straling neutraliseren? Daar twijfel ik wel aan, vooral omdat het me zo'n 1000 euro zou kosten om alles aan te schaffen. Dit is mij zeker niet teveel voor de gezondheid van ons gezin, maar wat als het niet werkt ??? Dan is het toch een bom geld.
Dus, mocht je er toevallig iets meer over weten of iemand anders op het forum. Heel erg bedankt!

Groeten,
Hannelore

Re: bioresonantie - Helma?
08 February 2010 17:38
Als er effectief manieren waren om die straling weg te werken dan zouden die toch al veel algemener gebruikt worden, want het is toch al bekend dat die straling in hoge dosis kankerverwekkend kan zijn, niet? Ook lijkt het me belachelijk dat je die spullen dan allemaal zelf moet kopen voor 1000 euro, kunnen ze niet gewoon voor een kleiner bedrag dat eventjes komen doen bij jou dan? Ik heb ook al vele therapieën bekeken, maar mij lijkt het regeltje op te gaan dat hoe duurder ze zijn, hoe nuttelozer ze vaak zijn omdat ze enkel om geld draaien. Al zijn daar natuurlijk ook uitzonderingen op, geen idee of bioresonantie daar onder valt want ik ken het niet echt.

PS: Hoe gaat het nu eigenlijk intussen met je?



Bericht bewerkt (08-02-2010 17:40)
Anonieme bezoeker
Re: bioresonantie - Helma?
09 February 2010 11:39
Om eerlijk te zijn geloof ik er niet in. Ik beperk mij zelf tot methodes waar (klinisch) onderzoek naar is gedaan. Er verschijnt ook heel wat materiaal op de markt om de mens gek te maken en de knip te laten trekken. Eerst maar wat jaartjes aantoonbaar resultaat onderzoeken.

Meer weten over het HyperVen programma?