[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

moeilijk te accepteren

Gepost door Mayda 
moeilijk te accepteren
18 February 2015 20:19
hoi allen

ik denk dat ik Chyperventilatie heb, met de nadruk op denk. ik geloof het niet zo...ik kan maar moeilijk accepteren dat dit Chyperventilatie is. ik heb al jaren vage klachten en vele onderzoeken gehad waaruit niets medisch uit is gekomen. omdat de symptomen in de loop der jaren steeds wisselend zijn denk ik iedere keer dat ik iets anders onder de lede heb. een echte hypochonder, helaas...nu ook weer, ben ongeveer 3 weken bezig met HyperVen en het wordt stteds erger. ik loop als een zombie rond, zware, vermoeide ogen licht in het hoofd en gejaagd en de hele dag op de alertstand. ik heb de hele dag het gevoel, nu stort ik in. herkent iemand zich hierin?

ik doe de dingen die ik moet doen, zoals kind naar school, werk, boodschappen, maar vraag me niet hoe!! en ik probeer positief te blijven maar soms moet ik hierom erg janken en na een klotedag als vandaag schrijf ik het even van me af.

vroeg naar bed en morgen gezond weer op!

fijne avond
Anonieme bezoeker
Re: moeilijk te accepteren
12 November 2015 13:35
ik weet niet of het nog zin heeft om te reageren, sinds je bericht al dik een half jaar oud is. Maar ik zit hier pas sinds vandaag en herken wel wat je schrijft. Ik ben chronische hyperventilatie klant met paniek en de hele rambam erbij. Geen idee hoe ik soms bij school aan kom en mijn dagelijkse dingen doe. het kost allemaal ontzetten veel energie. Duizeligheid, benauwd, zweten, tintelingen, noem het maar op

Meer weten over het HyperVen programma?